Stoppen met Roken

Stoppen met roken door hypnose in één sessie is effectief en eenvoudig.

Roken is een gewoonte

Weet je dat roken eigenlijk helemaal geen verslaving is maar een gewoonte?

De nicotine in sigaretten zorgt voor een een kleine verslaving die jouw lichaam na 1 tot 2 weken eigenlijk al te boven is.  Het probleem van roken zit ‘m in de gewoonte. Die gewoonte is voor 90% verantwoordelijk voor jouw rookgedrag.

Dit is dan ook de reden waarom 97% van de rokers niet lukt om op eigen kracht te stoppen. De gewoonte is té sterk aanwezig…

Stoppen met roken door hypnose

Is het jou nog niet gelukt om  een  niet-roker te worden, dan biedt hypnotherapie uitkomst. Hypnose is namelijk een zeer effectieve methode om definitief van het roken af te komen omdat je met hypnose simpel gedrag kunt veranderen. En zoals je hierboven al las, is roken voornamelijk een gewoonte en dus gedrag.

Daarom is het mogelijk om in één enkele hypnose sessie weer een NIET-ROKER te worden!  Zo eenvoudig is dat.

Stoppen met roken in één sessie

Mijn programma om te stoppen met roken bestaat uit maximaal twee sessies. Na het eerste contact vraag ik via e-mail wat meer achtergrondinformatie op. Daar werken we tijdens de sessie mee. De eerste en meestal enige sessie, duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. De eventuele (gratis) vervolgsessie duurt 1 tot 1,5 uur. Maar die tweede sessie is dus bijna nooit nodig. Want het grootste deel van mijn cliënten stopt direct na één sessie met roken. Ongeveer 10% moet even een dag of tien dóórzetten, maar is dan ook een niet-roker.

Kijk hier voor meer informatie over de opbouw van mijn sessies en tarieven.

Maak nu een afspraak. Want jouw eerstvolgende sigaret kan de fatale zijn…