Beautiful Mind doorbreekt patronen

Wanneer je goed kijkt naar jouw leven, zul je veel vaste patronen en gewoontes ontdekken.

Patronen in de relatie met je ouders, je kinderen of je broers en zussen, in liefdesrelaties, vriendschappen of op je werk. Patronen die te maken hebben met eten, jouw persoonlijke overtuigingen, geld, verslaving of met je gezondheid. Jouw hele leven zit vol patronen en gewoontes.

Vaak leveren patronen je direct voordeel op. Helaas zijn er ook patronen die je hinderen. Patronen waar je vanaf wilt. Omdat ze je belemmeren om te veranderen of omdat ze instaan tussen jou en het doel dat je graag wilt bereiken.

Er zijn mensen die heel goed zelf hun patronen kunnen doorbreken. Die zomaar stoppen met doen wat ze altijd deden en zo voor zichzelf vrijheid, geluk, gezondheid en nieuwe mogelijkheden creëren. Er zijn echter ook mensen die met het zelf doorbreken van hun patronen aanzienlijk meer moeite hebben.

Voor deze laatste groep mensen is hypnotherapie een uitkomst. Het onbewuste, waar je via hypnose direct toegang tot hebt, vindt het namelijk helemaal niet moeilijk om patronen te doorbreken. Sterker nog, jouw onbewuste vindt het allemaal prima en pakt graag op wat jij aangeeft. Want jouw onbewuste heeft het beste met jou voor. Fijne gedachte toch?

Door middel van hypnose is het mogelijk om je te ontdoen van patronen waar je vanaf wilt en om nieuwe mogelijkheden te creëren die jou in staat stellen te bereiken wat jij wilt.

Wil jij patronen doorbreken?
Mail nu voor een afspraak!