Hypnose sessies

Tijdens hypnotherapie krijgt het onbewuste een stem. De gedachte dat jouw onbewuste, nu het tot spreken komt, misschien helemaal op hol slaat en allerlei zaken naar de oppervlakte brengt waarvan jij wilt dat het ‘beneden’ blijft, kun je laten varen. Jouw onbewuste heeft het beste met je voor. Het allerbeste. Wat niet de bedoeling is, komt niet naar boven. Wat jij niet wilt, gebeurt niet. Jouw onbewuste pakt alleen maar op, wat jij aangeeft en toelaat.

Hypnotherapie bestaat, in veel gevallen, uit drie sessies.

Er zijn problemen die je vaak al in één sessie kunt oplossen: 

  • allergieën
  • fobieën
  • chronische pijn
  • stoppen met roken

Aan de hand van het voorgesprek kan ik inschatten wat jou zou kunnen helpen. Al weet je natuurlijk nooit wat je tijdens een sessie tegenkomt, dus houd er rekening mee dat deze inschatting altijd onder voorbehoud is. Kies je voor meerdere sessies dan staat tijdens de eerste sessie staat jouw verhaal centraal.

  • Waar loop je tegenaan?
  • Waar wil je vanaf?
  • Wat wil je bereiken?

Aan de hand van jouw verhaal gaan we aan de slag met een aantal effectieve technieken en laat ik je kort kennis maken met hypnose. Sessie één is (vrijwel) nooit zonder effect. Alleen de kennismaking met jouw onbewuste door middel van hypnose is in veel gevallen al een enorme eye-opener en een game-changer.

Binnen drie weken na de eerste sessie plannen we een tweede sessie. Tijdens de tweede sessie, bespreken we de veranderingen die de eerste sessie heeft opgeleverd en gaan we door middel van hypnose  aan de slag met het hervinden van jouw positieve zelf. Tijdens sessie twee neem je afscheid van alle ballast uit jouw verleden en creëer je nieuwe mogelijkheden die jou in staat stellen te bereiken wat je wilt.

Tussen sessie twee en drie zit vaak wat meer tijd. Zo geef je jezelf namelijk de ruimte om alle veranderingen op te merken en om je nieuwe mogelijkheden te gaan benutten.

Tijdens sessie drie bespreken we de veranderingen die je hebt opgemerkt, knopen we eventuele losse eindjes aan elkaar en verstevigen we jouw positieve blik op alle mogelijkheden die je sinds de start van jouw sessies tot je beschikking hebt.

Wil jij weten wat hypnotherapie voor jou kan betekenen, mail voor een afspraak en maak je eigen geluk!