Ervaringen hypnotherapie

*HET IS ZO ONTZETTEND BIJZONDER OM HET VERTROUWEN IN JE LICHAAM TERUG TE KRIJGEN WANNEER JE ALLE HOOP AL HEBT OPGEGEVEN *

Op 6 februari 2020 stapte ik vol goede moed de huisartsenpraktijk binnen. Waar ik had gehoopt met de diagnose burn-out en een zak medicatie onder de arm naar buiten te stappen om zo mijn probleem een naam geven en ‘wel even met een pilletje op te lossen’, bleek dit alles behalve de realiteit.

‘Het is namelijk zo dat ik het gevoel heb dat mijn emoties niet meer ‘werken’. Alsof ik een blokkade heb die mij ervan weerhoudt geluk te ervaren, maar ook verdriet. Verliefdheid. Ik maak gebeurtenissen wel mee maar ik ervaar ze niet. Ik voel me monotoon en afgevlakt en dit beïnvloed alle aspecten in mijn dagelijks leven.’ 

‘Ik denk dat het goed is als je eens met een hypnotherapeut gaat praten’, was het advies van mijn huisarts en via deze weg ben ik bij Lien terecht gekomen. 

Het is inmiddels 4 maanden geleden dat ik voor het eerst bij Lien ben geweest en in die tijd is er veel voor mij veranderd. De klachten waarmee ik naar de huisarts ben gegaan zijn verholpen en ik heb me nog nooit zo ‘levend’ gevoeld als ik nu doe. Ik begrijp door middel van hypnotherapie waarom mijn lichaam bepaalde dingen doet in verschillende situaties, als teken van liefde in plaats van haat. 

De sessies die ik bij Lien heb gevolgd heb ik als zeer fijn ervaren. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Lien en ook de praktijk draagt een fijn gevoel aan bij binnenkomst. Lien weet wat ze doet, legt dit in duidelijke taal uit, met als resultaat dat jij niet hoeft te proberen de hypnose in bepaalde banen te leiden. En dat geeft rust! Met dat gezegd te hebben zijn de sessies intens, wat ik erg heb onderschat. Je bent heel actief bezig met het onderzoeken wat jouw ‘defect’ veroorzaakt en tijdens die zoektocht komen er flink wat herinneringen omhoog die nooit te verklaren waren, tot nu. En dat zorgt voor best veel vragen. Maar nooit ging ik naar huis voordat alles helder en duidelijk was. Daar zorgde Lien voor. 

Ik kan hypnotherapie met Lien als therapeut aan iedereen aanraden. Het is zo ontzettend bijzonder om het vertrouwen in je lichaam terug te krijgen wanneer je alle hoop al hebt opgegeven en het gevoel hebt altijd iets te missen. En dat binnen een intake gesprek en 3 sessies! Lien helpt je de oorzaak van je probleem te omarmen en te accepteren als deel van jou en gewoonten en gedrag worden ineens verklaarbaar. Ik vond mezelf niets waard, nu gun ik mezelf alles. Met licht en liefde. 

*********

*IK LEERDE VOELEN WAT IK WILDE EN VOOR MEZELF OPKOMEN ZONDER SCHULDGEVOEL*

Mijn ervaringen bij Lien: Ik was op een punt in mijn leven aangekomen dat ik me vaak leeg, somber en ongelukkig voelde. Mijn verhuizing was eerder een teleurstelling dan dat het mij iets had opgeleverd. Ik was boos op mezelf, omdat ik misschien wel een verkeerde keuze had gemaakt, die ik niet meer terug kon draaien. Ik miste mijn oude leven enorm, maar vergat dat ik daar ook niet altijd gelukkig was geweest. Ik had het gevoel dat ik altijd op zoek was naar iets, maar ik kon er geen vinger op leggen naar wat ik op zoek was. Ik was vaak emotioneel, zag veel dingen negatief. Ik voelde mezelf vaak niet waargenomen, maar ik had ook het gevoel, dat ik soms niets meer kon voelen, niet eens mezelf.

Ik kwam via facebook op de website van Lien terecht. “Vanuit je eigen mogelijkheden en potentieel werken, je oude patronen doorbreken”, zou ik dat wel kunnen?

De eerste kennismaking met Lien was vol positiviteit, Lien straalt het letterlijk uit. Na mijn intake hebben we de sessies vastgelegd. Ik heb lang gedacht, dat Lien door een hypnose in één keer een ander mens van je zou gaan maken, alhoewel Lien altijd heel duidelijk verteld heeft dat je het zelf moet doen. Het was ook best een gewaarwording voor mij, toen dit tot mij doordrong……ik moest het dus echt zelf doen. (We hebben hier achteraf samen nog hartelijk om gelachen  :-))

Toen het tot mij doorgedrongen was, dat ik het echt zelf kon en dat het enkel om mijn perceptie ging, werd het al een stuk anders. Ik leerde dingen anders zien en mezelf anders waarnemen, ik leerde voelen wat IK wilde en leerde voor mezelf opkomen zonder een schuldgevoel te hebben of ik het allemaal wel goed deed en anderen niet te kort deed.

De hypnose op zich vond ik best spannend, maar Lien legt het zo mooi en duidelijk uit, zodat je je gewoon aan de situatie over kunt geven. Het was een mooie ervaring, een echte boost, ik ruimde dingetjes op en voelde me daarna vol energie. Ik heb tijdens het hele proces veel geleerd over mezelf en wat er in mijn mogelijkheden ligt.

Kortom, ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen en mezelf dit heb gegund. Het is en blijft een proces, maar wanneer je je ervan bewust wordt, dat het in jezelf zit en alleen jij degene bent die het kan veranderen, dan is begin naar je positieve ik gemaakt. Om in de woorden van Lien te spreken; “dan past het jasje”.

Lien is een open en positief mens, ze laat je inzien, dat de kracht in jezelf zit. Ze doet dit aan de hand van heel duidelijke voorbeelden en met de nodige portie humor. Ze geeft je de ruimte om je emoties te laten gaan en houdt je op een positieve en liefdevolle manier een spiegeltje voor.

Bedankt Lien voor alle inzichten, die je me gegeven hebt, voor jouw begeleiding tijdens mijn reis en voor het openen van mijn ogen. ~C.~

*********

*HOOIKOORTS – DE SYMPTOMEN ZIJN ZO GOED ALS WEG*

Inmiddels ben ik een week verder van mijn hypnose sessie met Lien. Ik kwam langs omdat ik erge last had van hooikoorts en omdat het zoveel invloed op mij begon te hebben dat ik niet meer optimaal kon presteren. Inmiddels zijn we een week verder en kan ik vertellen dat de symptomen zo goed als weg zijn tot mijn verbazing! De last van mijn ogen is weg, ik slaap veel beter en nies eigenlijk nog zelden. Ik dacht dat het niet mogelijk was, maar Lien heeft me echt geholpen. Dankjewel beautiful mind!

*********

*DE BAND DIE ALTIJD OM MIJN HOOFD ZAT, IS STERK VERMINDERD*

Omdat ik mijn hele leven al last heb van spanningshoofdpijn, en van alles al heb geprobeerd, werd ik nieuwsgierig naar hypnotherapie.

Na het intakegesprek, waar al veel verdriet naar boven kwam, heb ik besloten om het te proberen. Het werd al snel duidelijk dat ik door gebeurtenissen in mijn jeugd altijd overal mijn mond over dichthoudt en inslik.

Tijdens de hypnose (waar je gewoon precies weet wat er gebeurt)  heb ik de gebeurtenissen verwerkt en met de gesprekken geleerd om voortaan meer voor mezelf op te komen en te zeggen wat ik wil. Ook moet ik meer dingen loslaten en niet proberen alles voor iedereen op te lossen.

Ik ben hier heel erg mee aan slag gegaan en kan zeggen dat het na een tijdje al een stuk beter ging. De band die altijd om mijn hoofd zit is sterk verminderd. Ik zal er nog flink aan moeten blijven werken. Je doet de dingen in principe allemaal zelf! Met de handvatten die ik heb meegekregen zal het zeker gaan lukken. Lien zegt dat het kan om helemaal hoofdpijnvrij te zijn, dus daar hou ik me dan ook aan vast.  Het was zeker leerzaam en een bijzondere ervaring. ~A.S.~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- IK HEB DIT TRAJECT ECHT ALS EEN GROOT CADEAU AAN MEZELF GEZIEN*

Na 45 jaar een verwrongen relatie met eten gehad te hebben, waarin me schuldig en minderwaardig voelen de boventoon voerden, werd ik in januari dit jaar op Facebook getriggerd door een blog van Lien over “hoe een pindakaaspotdeksel niet op een jampot past”. Bam, die kwam binnen! Ik voelde dat ik bij Lien moest zijn voor hulp om af te vallen. Ik heb haar meteen een email gestuurd om te vragen naar het hoe en wat.

Wat volgde was een mooie reis van een paar maanden die ik samen met Lien mocht lopen door mijn onbewuste zelf. Iedere keer weer keek ik uit naar de sessies, die mij zo’n diepe ontspanning brachten, naast alle mooie inzichten over mezelf en mijn gedrag.

Ik ben mezelf door de sessies echt beter gaan leren kennen. En ook het waarom achter mijn verstoorde relatie met eten. Door de mp3’s met Liens fijne stem, die ik 2 x per dag luisterde, voelde ik me ook tijdens de sessies vertrouwd en veilig om alles aan te kijken. Stapje voor stapje kon ik veranderingen doorvoeren in mijn eetgedrag. En bij iedere stap stond Lien mij aan de zijlijn aan te moedigen. Wat een support, ik voelde me zo gesteund de hele reis!

Het traject bij Lien is nu afgerond en ik ga alleen verder. Ik ben er klaar voor en voel ook dat ik het kan. Ik ervaar geen schaamte meer over mezelf en zit lekker in mijn vel. Ik heb dit traject echt als een groot kado aan mezelf gezien. Aanrader! ~Masja~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- IK HAD NIET GEDACHT DAT HET MIJ ZOVEEL GOEDS ZOU BRENGEN*

Via een vriendin van mijn moeder hoorde ik van de hypnotische maagband. Ik zat al maanden niet lekker in mijn vel en was ongelukkig met mijn gewicht. In het begin vond ik het moeilijk te geloven dat een hypnotische maagband zou werken, ik ben namelijk een heel nuchter persoon. Tijdens mijn eerste intake kreeg ik inzicht waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed en vertelde Lien hoe het traject eruit zou zien. Het mooie aan deze intake vond ik dat Lien het niet uit maakte of ik wel of niet kwam. Ik moest echt voor mezelf kiezen om dit te gaan doen.

Toen ik had besloten om samen met Lien aan de hypnotische maagband te beginnen had ik niet gedacht dat het mij zoveel goeds zou brengen. Als ik terugkijk doen de verloren kilo’s er niet eens toe maar wel alle nieuwe lessen. Voor dit traject was iemands anders geluk altijd belangrijker dan mijn geluk. Ik word zelf namelijk ook gelukkig als iemand anders gelukkig is. Lien heeft mij geleerd om mijn eigen geluk het belangrijkst te vinden. Ik kan namelijk er niet voor zorgen dat iemand anders altijd gelukkig is. Ik kan er daarin tegen wel voor zorgen dat ik zelf gelukkig ben. Doordat ik ook al mijn gevoelens met andere mensen besprak werd de drang naar eten vele malen minder.

Al heel wat jaren probeer ik af te vallen maar helaas kwam ik altijd weer aan wat ik verloren was. Dit kwam omdat de oorzaak nooit werd aangepakt. Lien verteld mij niet wat ik moest eten of hoe vaak ik moest sporten maar pakte het achterliggend probleem aan. Door de handige tips weet ik nu hoe ik verder moet gaan.

Normaal als ik een keertje wat ongezonds at, had het toch geen zin meer om verder te gaan. Door dit traject kan ik gewoon weer verder gaan waar ik gebleven was. Bij mijn drie maaltijden per dag en hier genoeg aan hebben.

Doordat je dankzij Lien haar hulp echt voor jezelf gaat kiezen, wil je vanzelf beter voor jezelf zorgen. Gezonder eten, bewegen en stoppen wanneer je vol zit. Doordat ik mezelf op de eerste plek zette verloor ik al heel wat kilo’s. Het fijne aan mijn sessies met Lien vond ik dat ik alles kon bespreken zonder dat er een oordeel kwam. En daarnaast is het enthousiasme van Lien heel erg aanstekelijk.

Helaas zijn de 5 sessies al voorbij, maar omdat ik nog meer aan mezelf wil werken zijn er gelukkig nog wat sessies bij gepland.~Lisa~

*********

*DOOR 4 SESSIES MET LIEN BEREIKTE IK MEER DAN MET 3 MAANDEN PSYCHOLOOG*

Toen ik bij Lien terecht kwam was ik net een in het nauw gedreven dier. Ik stuiterde van de muren af, huilde en klauwde om me heen. Ik was angstig alles te verliezen wat (ik dacht dat) belangrijk was en kon nergens positiviteit of rust vinden.

Twijfelend of hypnotherapie wel iets voor me was, deed ik eerst een inzichtsessie. Toen ze me vroeg wat de reden was dat ik bij haar zat zei ik: “Ik heb een burn-out gehad en ik ben op. Ik ben stuk. Ik huil maar ik lach.“ “Nee.“ was haar antwoord. “Je DOET een burn-out en je DOET stuk.” Even was ik flabbergasted. Ik dacht: “Nou ja! Net of ik ervoor kies om me zo te voelen!” Maar ze had gelijk….

Haar uitleg over bewust en onbewuste gedachten, overlevingsstrategieën die je (jezelf) van kinds af aan aanleert, hoe patronen gevormd worden en hoe het onbewuste hiermee omgaat maakten dat duidelijk. Kort maar krachtig, vol positiviteit en humor kreeg zij voor elkaar wat ik niet zag en wat anderen niet gelukt was. Zij liet me zien hoe ik met mijn eigen negatieve gedachten mezelf aan het vernietigen was.

Na 4 sessies met Lien had ik voor mijn gevoel meer bereikt dan met 3 maanden psycholoog. En ik merk dat ik iedere keer weer een glimlach op mijn gezicht krijg als ik mezelf betrap op een negatieve gedachte en bedenk hoe Lien dit om zou draaien naar iets positiefs.

Ben ik er al? Nee, veranderen is leuk, maar is en blijft wel een proces. Ik durf me wel nieuwsgieriger op te stellen en kan weer positief vooruit kijken.

Dingen die ik fijn vind aan Lien:

Lien is patsboem helder. Geen wollige taal, geen poespas, gewoon waar het op staat. Dat kan soms confronterend zijn, maar het is altijd met de juiste intentie en een flinke dosis humor. Jouw doel is haar doel. Wat ik ook heel fijn vind, is dat er geen vaste tijd aan een sessie hangt. Niet dat je net tot de kern van de zaak komt en men zegt: “Oh, de tijd is om. Volgende week gaan we verder.” Het is tijd als je een volgende stap bereikt hebt. De sessies bestonden voor mij meer uit gesprekken dan uit hypnose, maar die gesprekken waren voor mij enorm waardevol en neem ik mee voor de rest van mijn leven.

Zou ik haar aanraden?

Aan eenieder die in de knoop zit met zichzelf, geestelijk of lichamelijk, en die hier echt wat aan wil doen: gun jezelf tijd met Lien. Weet je niet of het iets voor je is? Vraag een inzichtsessie aan en ervaar het zelf. ~Eva~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- IK HEB GROTE STAPPEN VOORUIT GEMAAKT OP MIJN INNERLIJKE PAD EN ZOEKTOCHT NAAR MEZELF*

Over je vraag hoe ik het traject ervaren heb, moest ik rustig nadenken zodat ik het goed zou verwoorden.

Door de jaren heen ben ik er steeds meer van doordrongen geraakt dat afvallen alleen niet genoeg is maar je ook de onderliggende problemen moet aanpakken. Doe je dit niet dan zitten de verloren kilo’s er zo weer aan. Een tijdje geleden ben ik dus naar de huisarts geweest, die me naar een psycholoog doorstuurde.

Toen wist ik wel deels wat het probleem was en kreeg ik tips en trics mee maar er werd niet daadwerkelijk iets aan de onderliggende problematiek gedaan. Daarna kwam Skinny Minds op mijn pad. Een goed programma maar ook dat was het net niet helemaal en ik verviel weer in mijn oude gedrag.

Al lopend door jouw straat, heb ik heel wat keren je wolkje zien staan en toen ik ook nog een artikel van je las, dacht ik: dit is iets voor mij. Na nog wat dubben (niet omdat ik hypnotherapie eng vind want dat heb ik begin jaren 90 al ervaren) de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt.

Ons kennismakingsgesprek verliep heel prettig. Ik voelde me direct op mijn gemak, je manier van doen en enthousiasme sprak me erg aan en je uitleg was helder.

Toen ik daadwerkelijk begon was ik verbaasd en aangenaam verrast over het gemak waarmee het ging. Geen honger en belangrijker geen slechte gevoelens. “Normaal” eten was en is ondergeschikt aan de mentale veranderingen die plaats vinden. Waar anders het lijnen de boventoon voerde, waren er nu dagen dat het helemaal vanzelf ging om alleen de maaltijden te eten en niet steeds te snoepen. Tuurlijk waren er af en toe dagen dat het niet zo makkelijk liep. En er waren
ook dagen dat het helemaal niet liep. En ook daarvan weet ik nu dat het leermomenten zijn en niet fouten. Wat wil je ook? Gedrag van 20 jaar kan niet in 3 maanden spoorloos verdwenen zijn.

Het blijft vreemd dat je volledig in controle bent als je onder hypnose bent. Dat je alles ervaart en voelt alsof je met je ogen open door de stad loopt. De hypnosesessies zijn steeds een hele belevenis, je weet nooit wat er deze keer weer naar boven komt. Maar voor een verrassing zorgen ze regelmatig en ze geven inzichten die je zelf nooit zou hebben bedacht. Ook de gesprekken die er aan vooraf gaan laten je tot ideeën komen. Simpelweg door te praten!

Kortom, een hele mooie ervaring die ik niet had willen missen en waar ik grote stappen vooruit heb gemaakt op mijn innerlijke pad en zoektocht naar mezelf. Bedankt Lien. ~Kitty~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- HAD IK HET MAAR JAREN EERDER GEDAAN*

Al, voor mijn idee, mijn hele leven heb ik problemen met mijn gewicht, ik ben een jojo, heb alle diëten al uitgeprobeerd, ben echt heel goed afgevallen en net zo goed weer gegroeid, doodmoe werd ik ervan! En die eeuwige strijd en onrust in mijn hoofd, het ging nooit over, was er zo klaar mee maar wat moet je als je (dacht ik) alles al geprobeerd had.

Het begon bij mij met het tijdschrift VIJF waarin jij een stukje had geschreven over jouw praktijk en de hypnotische maagband, was er dan toch nog hoop?? Ik durfde de stap niet te nemen en gooide het blad aan de kant, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen het weg te gooien en later heb ik jouw stukje eruit gescheurd en het weer opzij gelegd. Zoals je weet op een gegeven moment toch de stap gezet en na een eerste gesprek met jou mocht ik na een paar maanden starten met de sessies.

Had ik het maar jaren eerder gedaan! In de vragenlijst heb ik gezegd dat ik vooral op zoek was naar rust in mijn hoofd en het gevoel kwijt raken om altijd maar met “wel eten” en “niet eten” bezig te zijn en om eindelijk niet meer te vervallen in mijn oude patronen wanneer ik iets “fout” heb gegeten. Of dat gelukt is?? Jazeker!! De sessies zijn echt zo’n eyeopener waarin ik erachter ben gekomen dat het beeld wat ik van mezelf gevormd heb helemaal niet klopt, was mezelf verloren in de afgelopen jaren. Ik heb dit zo bewust ervaren en ben tijdens de sessies gaan begrijpen dat ik op een heel andere manier met eten (en mijn zelfbeeld) kan omgaan en dat gaat me zonder moeite af.

De hypnose is echt super fijn en rustgevend en ook de gesprekken met jou Lien geven mij zo’n positief gevoel dat ik er helemaal blij van wordt. Ook heb ik veel geleerd over hoe mijn bewustzijn in elkaar zit en daar heb ik  veel steun aan, samen met de MP3 ondersteuning, waar ik nog steeds af en toe naar luister, gaat mij dit zeker steunen om verder te gaan op deze manier.

Als ik zo terug kijk op de afgelopen maanden heeft mij dit vooral rust en ruimte in mijn hoofd gebracht, wat echt héél fijn is en ik lange tijd niet heb meegemaakt.

En een héle mooie bijkomstigheid is dat de weegschaal gewoon bijna 15 kilo minder aangeeft dan bij de start van de sessies, ook daar ben ik heel blij mee, ik voel me super goed en pas in al mijn favoriete kleding en die laatste paar kilo raak ik  nog kwijt Lien! Ik kan dit, en daar heb jij mij bij geholpen!

Dank je wel voor alle fijne gesprekken, sessies en hypnose, hopelijk kun je nog vele mensen na mij helpen!! Lieve groet! ~Nelleke Schep~

*********

*IK STA VEEL POSITIEVER IN HET LEVEN EN BEN WEER BLIJ MET MEZELF*

De sessies hebben veel bij me in gang gezet en inzichten gegeven, een zaadje geplant. In mijn huis heb ik op een aantal plekken briefjes opgehangen of andere kattebelletjes, waardoor ik herinnerd word aan de inzichten die je me hebt gegeven. 

Jouw aanpak is heel verhelderend. Dankzij de conversationele coaching, sprekende voorbeelden, de duiding die je geeft en je onderbouwde benadering, kwamen inzichten écht bij mij binnen en kon ik snel een verandering doormaken. Als ik bij jou kwam en me niet goed voelde, ging ik na een sessie helemaal opgebloeid naar buiten.

Alleen ik ben ook geneigd om weer terug te vallen in gedachten die me niet helpen. Dus ik weet dat het werken aan mijn zelfbeeld voor mij een proces is wat blijvende aandacht nodig heeft. Dat is sinds de sessies met jou onderdeel geworden van mijn dagelijks leven. Hierdoor sta ik veel positiever in het leven en ben ik weer blij met mezelf. Er zijn nieuwe mogelijkheden op mijn pad gekomen en ik geloof weer in mooie kansen voor mij in dit leven. ~Roos~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- TWIJFEL NIET EN GA VOOR DE INZICHTSESSIE, ER GAAT EEN WERELD VOOR JE OPEN*

In juli 2019 heb ik voorzichtig contact gezocht met Lien. Waar ik normaliter altijd snel tot een conclusie kom en doorpak, was dat nu niet het geval. Pas in december 2019 uiteindelijk een afspraak gemaakt en bij Lien op intake.

Wat een eye opener was dat. Binnen 30 minuten was mijn struikelblok in the picture. Niet mijn originele idee om op intake te gaan, ik zat er helemaal naast. Het probleem was mijn haast, mijn enorme haast om te leven, om vooruit te schieten, om te genieten zolang het nog kon. Maar waarom zou daar een eind aan verbonden zitten? Ik leefde alsof iedere dag mijn laatste kon zijn.

Het huis poetsen moest met een snelheid daar werd je bang van, de was ophangen graag binnen 4 minuten, op vakantie een stad bezoeken, graag alle hoogtepunten in 1 dag proppen en doooor.

Mijn eetpatroon was ook verschrikkelijk, middageten gewoon vergeten door de haast. Nog even dit, nog even dat. En dan uit verveling in de avond alles dubbel en dwars inhalen.

En dat was de angel, die onbeteugelde haast. Mijn moeder is 46 geworden, veel te jong. En ik, nu al 45, was onbewust bezig met alles uit het leven te halen voor mijn 46ste. Want stel, het kon allemaal, ik had het voorbeeld gehad, je kunt te vroeg sterven.

Ik was gewoon ontzettend op zoek naar rust, naar ontspanning, naar iemand die mij kon wijzen waar mijn rem, liefst mijn handrem zat. En hoe ik die moest gaan leren gebruiken. Mijn lichaam geeft al jaren aan dat er roofbouw op gepleegd werd door het haasten. Dat besef moest aangeslingerd worden.

En dat is gelukt! Na de intake hebben we de sessies genoteerd en na sessie 1 liep ik naar huis als in een vertraging. Ik ging ervan uit dat de hypnose nog een nawerking had. Maar nee, mijn haast was met minimaal eenderde afgenomen, zomaar. Zomaar contact met mijn onbewuste ikke, en die onbewuste ikke wist nog wel waar de rem zat en hoe deze te gebruiken.

In de dagen erna wilde mijn lichaam nog wel haasten, maar er was steeds een licht remmend effect. En wat was dat fijn, wat is dat nog steeds fijn. Alles in een normaler tempo, zelfs eten op een normaal tempo en gewoon verplicht 3 x per dag, dan kun je het niet vergeten en hoef je het niet in te halen.
Nu na 4 sessies geeft de weegschaal bijna 12 kilo minder aan. Door gewoon geregeld te eten tot je vol zit, en dat merk je pas als je rustig je maaltijd opeet.

In de sessies 2, 3 en 4 hebben we nog meer issues aan kunnen pakken, op een super ontspannen manier. Wat was ik één met de stoel van Lien 🤣.
Thuis luister ik sinds de eerste ontmoeting met Lien naar de mp3, soms val ik in slaap, soms bijna. Wat is het een verademing om zo te kunnen ontspannen. Dit is echt goud waard.

Ik kan nu zeggen dat ik dit jaren eerder had moeten doen of zoals de bedoeling in juli 2019. Maar toen was het nog niet mijn tijd, mijn tijd begon in december 2019. En voor mijn gevoel heb ik zoveel tijd gewonnen, zoveel tijd erbij gekregen. Ik geniet nu optimaal van de dag, van momenten, van gezelschap, van al het moois in het leven. En ik weet heel zeker dat ik hier nog jaren van kan en mag genieten. Ik heb rust, ik kan ontspannen, ik kan het alleen, ik ben trots.

Heel erg bedankt Lien, jij hebt mijn remmen gevonden en ze aangereikt aan mijn onbewuste. Het was echt de hoogste tijd dat ik de remmen moest gaan gebruiken.

Ik blijf naar de mp3’s luisteren, dat is mijn ultieme ontspanningstijd van de dag. Twijfel niet en ga voor de intake, er gaat een wereld voor je open…

*********

*IK KON ZOVEEL VAN MIJN EMOTIONELE VERLEDEN LOSLATEN, SCHOONMAKEN, OPRUIMEN*
Hoe spannend vond ik het om aan de slag te gaan met hypnose maar ik wilde nu toch echt eens af van dat onbestemde gevoel. Met mijn verstand wist ik echt wel wat er aan de hand was en wist ik door mijn opleiding ook echt wel hoe het brein werkt, maar toch dat gevoel…

Afijn, als eerste een inzichtsessie en daarna het besluit, ik ga het doen.

Ik vond de tijd die je nam heerlijk, geen haast, geen stress, geen klok alsof we samen even in een wereld apart waren. Duidelijke uitleg van hoe dingen werken en vooral het niets moeten. Soms even huilen soms een helder inzicht en steeds een stukje aanvaarden.

Eén sessie vooral, waarbij ik, denk ik, in diepe hypnose kwam en ik zoveel van mijn emotionele verleden gewoon kon loslaten, schoonmaken en opruimen en toen dat heerlijke gevoel daarna.

Toch vroeg ik ook ‘wanneer komt nou die plotselinge grote verandering?’, maar jij legde uit: dit nieuwe jasje en gedrag is zo meer ‘jij’ dat je niet eens merkt hoe groot het verschil is. En ja, toen ik kritisch ging analyseren had je gelijk, zo natuurlijk voelde het.

Nu met heel veel veranderingen in mijn leven die ‘gewoon’ goed gaan, klaar om nog meer mooie dingen te ondernemen.

Lien bedankt voor alles!
Ik vond het bijzonder.

*********

*IK ZIT VOORAL BETER IN MIJN VEL*
Hierbij wil ik je vertellen hoe fijn de sessies bij je zijn geweest en hoe je mij inzicht hebt gegeven in mijzelf, ik kan iedereen aanraden om dit te doen en ik had toch anders in deze tijd gestaan (Corona en Social Distancing) als ik niet bij je was geweest!
Je gaf mij zelfvertrouwen en geloof in mijn zijn hier op aarde, ook met mijn lichaam gaat het stukken beter, zit vooral beter in mijn vel.

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- EEN HONGERGEVOEL IS ER BIJNA NOOIT MEER BIJ*
Ik ga super goed. Ik geloof dat ik zo in deze afgelopen weken mijn weg aardig gevonden heb met betrekking tot eten. Het is echt heel normaal geworden dat ik tussendoor niets meer eet en mijn hoofd is rustig joh, echt niet normaal meer, ik denk heus wel eens een keer na over het eten maar meestal verdiep ik me er pas echt in wanneer ik het moet gaan klaarmaken. En een hongergevoel is er bijna nooit meer bij.

Nog steeds helemaal geen chips en koekjes meer gegeten, bizar… mijn man zit soms in mijn oor een zak chips leeg te knagen (hij vraagt dit overigens wel want als ik nee zeg doet hij het niet waar ik bij ben haha, maar dat is nog niet voorgekomen). Ik denk gewoon, helpt dit mij als ik chips ga eten en dan gelijk weet ik NEE dus kost het me eigenlijk geen moeite.

Kortom, ik ben blij met jou en wat we doen en ga zo verder met mijn nieuwe leefwijze. ~Nelleke~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR HET LEVEN*
O wat heb ik lang getwijfeld.. er kwam een moment dat ik de knoop kon doorhakken en een beslissing was gemaakt, ik heb me opgegeven voor een ‘hypnotische maagband’ bij Lien. Het bleek een juiste te zijn en hoe!

Vanaf de eerste sessie voelde ik me sterk en viel ook af, het werkte. Het was een onbekend terrein voor mij om onder hypnose te gaan en het voelde vreemd en ik was onzeker of ik het wel goed deed. Maar ‘Go with the flow’ was mijn gedachte en het was uiteindelijk allemaal niet zo spooky. Je maakt het gewoon mee en weet nadien het je ook nog te herinneren.

Soms is moeilijk om niet in oude gewoontes te vallen maar Lien heeft me handvatten gegeven om die te doorbreken. En ik voel me eigenlijk vanaf het begin al een ander mens, positiever en met meer daadkracht. Gaande weg kreeg ik weer ruimte in mijn geest om de leuke dingen op te pakken die me blij maken.

Het is veel meer dan wat de titel aangeeft. Bij mijn laatste sessie kwamen de woorden ‘gebruikershandleiding voor het leven’ over tafel en dat is het ook!

Nogmaals bedankt voor wat je me hebt geleerd tijdens de sessies!! ~Laura Vroege~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- IK HEB VEEL ISSUES OP KUNNEN LOSSEN*
Ik kwam bij Lien voor de hypnose maagband maar we kwamen er al snel achter dat het probleem bij mij niet zozeer de hoeveelheid eten was maar het weg eten van emoties die er onbewust niet mochten zijn.

De gesprekken vooraf gaven mij veel inzicht en duidelijkheid. Lien was hierin soms heel duidelijk en hield mij vaak een spiegel voor, de andere keer was ze heel enthousiast en motiverend. Wat heb ik hier veel van geleerd.

De hypnose was spannend, intens maar toch ook prettig. Ik dacht soms dat ik het niet goed deed, ik wist niet hoe het voelde om onder hypnose te gaan en vond het griezelig. Maar het viel 100% mee. Ik heb veel issues op kunnen lossen en vooral leren loslaten en goed voor mijzelf te zorgen.

Het is jammer dat het traject voorbij is, het waren zulke mooie me time sessies, maar ik voel dat ik zelf verder kan met alles wat ik geleerd heb.
Lien heel erg bedankt! ~Monique~

*********

*HOE LIEN MIJN LEVEN DRASTISCH HEEFT VERANDERD*
Ongeveer 2 jaar geleden zat ik behoorlijk met mezelf in de knoop, over 1 ding was ik het eens, ik moest hulp zoeken, maar wel iets dat bij mij zou passen! Ik vond per toeval (als dat al bestaat) op internet informatie over hypnotherapie en kwam terecht bij Lien. Ik was vreselijk zenuwachtig maar ben er voor de volle 100% voor gegaan. Lien wist me op een hele rustige geduldige manier te ontspannen en daar ging ik hoor, mn 1e hypnose.

Tis n bijzondere ervaring iets dat ik nog steeds niet goed kan uitleggen, je hebt het idee gewoon ontspannen in de stoel te liggen een beetje tussen slapen en waken, je hebt het gevoel volledig de controle te hebben maar merkt tegelijk dat je lichaam bewegingen maakt die je niet bewust aanstuurt heel bizar!

Het mooiste vond ik het licht, het voelde voor mij of het zonnetje voor mij ging schijnen! Er worden vragen gesteld door Lien waarop je gewoon kunt antwoorden, ik heb vaak hele gesprekken met mezelf en dat was nu ook maar nu werd het aangestuurd door Lien. Erg confronterend maar ik heb er zoveel van geleerd, vooral het anders naar jezelf gaan kijken. Geloof het of niet maar ik kijk nu zelfs anders naar foto’s van voor en na de sessies. Heel bizar!

Ik ben mezelf weer de moeite waard gaan vinden en heb geleerd balast zonder schuldgevoel los te laten. Mn man vind me regelmatig afwezig, zelf verklaar ik het als volgt , ik heb mn filter bijgesteld en reageer niet meer op alles wat wordt gezegd, misschien niet altijd fijn voor mn omgeving maar het geeft mij meer rust en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het meestal niet eens door heb!!! Boeit me ook al niet meer!!!

Ook heb ik na de eerste sessies deelgenomen aan het maagband traject. Ik ben ongeveer 15 kilo afgevallen, ik draag nog meer dan voldoende ballast bij me en ben ervan overtuigd dat wanneer de tijd rijp is ik weer wat ballast kan laten vallen. Om een of andere reden is het nog niet zover maar ik zie dat echt nog wel gebeuren. Alles op zn tijd.

Ik ben op dit moment druk mn dromen te verwezenlijken. Ik wilde altijd al iets met dieren gaan doen en heb dit najaar de stoute schoenen aangetrokken en heb besloten met honden te gaan werken. Ik heb hiervoor al een opleiding gevolgd en er zullen er nog vele volgen, maar ik zie precies voor me hoe het eruit zal gaan zien en dat gaat nog gebeuren ook! Dit is waar ik Lien ook zo ontzettend dankbaar voor ben, dit had ik een paar jaar geleden nooit aangedurfd en nu doe ik het gewoon!!

Lieve Lien ik wil niet overdrijven maar er gaat geen week voorbij dat ik niet aan jou denk, wat heb jij mij geholpen in mn proces mezelf weer terug te vinden. Heel veel dank hiervoor.

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- DE EERSTE SESSIE WAS AL METEEN ‘LIFECHANGING’*
Na de geboorte van mijn zoontje was ik mezelf een beetje kwijtgeraakt en voelde ik me helemaal niet lekker in mijn lijf. Ik heb een gezond BMI maar wilde wel graag 10 kilo kwijt. Het enige probleem was dat ik (met een dreumes en weinig slaap) geen wilskracht had om dit op eigen houtje te doen.

Via-via had ik hele positieve verhalen over de hypnosesessies van Lien gehoord en ik was erg benieuwd hoe dit in zijn werk ging en of het voor mij zou gaan werken. Lien was heel duidelijk in haar uitleg en daarna besloot ik er voor te gaan!

De eerste sessie was al meteen ‘lifechanging’, ik kan het niet anders omschrijven. Ik voelde me zo heerlijk na die eerste sessie, kilo’s lichter en heel vrolijk en positief.

Elke keer keek ik weer uit naar de sessie met Lien, ik vond het allemaal ontzettend interessant en er veranderde elke sessie weer echt iets in mij.

Als ik over de sessies vertelde, vroegen mensen mij standaard of het niet eng is om onder hypnose te zijn.
Mijn antwoord is: nee, helemaal niet! Je bent er gewoon bij met je hoofd en hoort alles wat er wordt gezegd, maar je lichaam is gewoon ultiem ontspannen. Alleen daarom al vond ik het zo heerlijk, om mijn lichaam eens totale ontspanning te gunnen.

Hoe dan ook, ik kan pagina’s vol schrijven met hoe fantastisch ik de sessies met Lien vond en wat het voor me heeft gedaan, maar het komt hierop neer: ik ben een ander (fijner!) persoon dan toen ik aan de sessies begon.

Die kilo’s zitten er nog aan maar ik voel aan alles dat die er alsnog af gaan, met gemak. Ik had alleen eerst wat ‘rommel’ op te ruimen in mijn hoofd, voordat mijn lijf aan het afvalproces wilde beginnen.

Maar het mooiste is dat ik, door de sessies met Lien, gewoon tevreden met mezelf ben. Ik ben goed zoals ik ben! ~A.~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- IK BEN 22 KILO AFGEVALLEN EN MIJN VROUW 10 KILO MET EEN DIEET DAT GEEN DIEET IS*
Na veel twijfel hebben wij een afspraak gemaakt bij Lien. De twijfel komt voornamelijk omdat hypnose wordt geassocieerd met de hypnose voorbeelden die je op tv ziet en dan voornamelijk het doen van dingen die je eigenlijk niet wil, denk daarbij aan het bijten in een citroen.

Deze vooroordelen worden gelijk weggenomen door Lien tijdens het kennismakingsgesprek, zij wil dan ook niet vergeleken worden met deze praktijken omdat dit totaal niet aansluit met waar Lien zich mee bezig houdt,..en dat is de persoon (personen in ons geval) die tegen over haar zit.

Na gelang het gesprek steeds verder vordert, raken wij steeds meer overtuigd dat dit de weg is die wij beide willen.

Ik als man ben zeer nuchter en stel Lien de vraag: “wat als je mij niet onder hypnose krijgt?”, dit wordt simpel ontkracht door Lien d.m.v. een oefening en dan ben ik ook overtuigd en voelen de sessies als vertrouwd en zeer ontspannen.

Het gaat vanzelf en kost geen moeite om het vol te houden.

Na de volledige serie te hebben doorlopen ( 5 sessies) ben ik 22 Kilo en mijn vrouw 10 kilo afgevallen met een dieet dat geen dieet is 😉

We hebben voor ons doel een jaar uitgetrokken dus we zijn er nog niet, maar we zijn al een heel eind op weg.

Lien dank je wel voor de afslag in ons leven.

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- IK WAS DE CONTROLE OVER MIJN EETGEDRAG KWIJT*
Het is zaterdagavond als ik deze review schrijf, eerder zou ik nu iets aan het eten zijn, zou ik onbewust iets in mijn mond stoppen en zou ik mijn routine / programma afdraaien, zonder me af te vragen of ik het wel nodig had of dat ik er überhaupt zin in had. Maar gelukkig ontmoette ik een paar maanden geleden Lien!

Lien gaf me inzicht in mijn gedrag, gaf me de tools om mijn gedrag aan te passen en gaf me de controle terug. Want zo voelde ik dat vooraf, ik was de controle over mijn eetgedrag kwijt, ik probeerde op te letten, dit ging vaak een aantal weken goed, maar daarna verviel ik dan door 1 situatie in mijn oude gedrag / patroon.

Door haar programma ben ik tot inzichten gekomen, heb ik patronen kunnen doorbreken en heb ik, naast de nieuwe relatie die ik nu met eten heb, veel over mezelf geleerd. Al met al zou ik Lien van harte aanbevelen.  ~Maarten Smid~

*********

*KINDERHYPNOSE – MIJN DOCHTER ZAG OVERAL GEVAAR*
Ik ben in november in contact gekomen met Lien, omdat er bij mijn dochter veel dingen in haar hoofd afspeelde waardoor ze niet altijd lekker in haar vel zat.

Zo heeft ze al vanaf haar 4de jaar dat ze moeilijk ging slapen. En al helemaal niet alleen in haar eigen bed.

Zo is ze ook altijd bezig met dingen die kunnen gebeuren of dingen die misschien eng zijn of gevaarlijk. Ze zag overal gevaar.

Dus maakte ze zich het soms erg moeilijk voor haar zelf.
Zo is ze ook altijd erg bang geweest voor dieren en zeker voor honden.

Toch hadden we besloten om toch een puppie te nemen ook voor haar omdat ze het diep van binnen ook graag wilde om er een maatje bij te hebben. (Ze heeft geen broertjes of zusjes)

Met de hond ging het zeker niet van zelf, maar door Lien en haar sessies is ze helemaal vertrouwd geworden en lijkt het of ze nooit bang is geweest voor honden. Ook voor andere honden wordt ze niet meer paniekerig.

En slapen doet ze tegenwoordig ook weer op haar eigen kamer zonder enge dromen of angsten.

Dus heb je wat problemen waar je niet uitkomt Lien kan echt dingen veranderen in de gedachtens van je kinderen.

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK KAN UIT DE GROND VAN MIJN HART ZEGGEN DAT IK BLIJ BEN DE STAP GEZET TE HEBBEN*
Ik wilde dolgraag afvallen maar na diverse pogingen moest ik bekennen dat het niet ging lukken op eigen kracht.

Via een kennis hoorde ik over de hypnotische maagband en de heel positieve ervaring met Lien. Dat gaf mij de moed een afspraak te maken.

Ik had heel goede hoop maar durfde eigenlijk ook niet teveel te verwachten. Ik vond het spannend om onder hypnose te gaan en vroeg me af of dat wel zou lukken. Ja dus, dat ging allemaal goed!

Lien heeft mij laten inzien waarom mijn relatie tot eten verstoord was en de aanzet gegeven er verandering in te brengen. Me laten zien dat er meerdere wegen zijn om te bewandelen dan je vaste pad.
Bijzonder dat je onbewuste je kan aanzetten tot omdenken.

Vandaag heb ik mijn 5e en laatste sessie gehad. Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat ik blij ben de stap gezet te hebben.

Ik voel me goed, heb minder last van pijn, heb meer zelfvertrouwen en ben letterlijk en figuurlijk 12 kilo ‘ ballast’ kwijt.

Zonder de hulp van Lien was ik niet gekomen waar ik nu ben.
Heel veel dank daarvoor!

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK VOEL ME EEN STERK, POSITIEF MENS, ZIT LEKKER IN MIJN VEL EN HET AFVALLEN LUKT*
Op 3 jaar tijd was ik maar liefst 25 kg aangekomen. Het ene na het andere dieet heb ik gevolgd in mijn gevecht tegen mijn alsmaar stijgende gewicht…Ik werd de bekende jojo… tot ik iemand sprak die een hypnotische maagband had laten plaatsen bij Lien.

Ze deelde mij mee dat het bij haar goed ging met afvallen maar dat gewichtsverlies niet (meer) het belangrijkste was, ze zat nu veel beter in haar vel! Vooral de mededeling dat ze nu veel beter in haar vel zat heeft mij over de streep getrokken om toch contact op te nemen met Lien voor meer informatie. Ik kan niet zeggen dat ik erg ongelukkig was, maar ik voelde wel een soort leegte, ik kon er geen vinger op leggen waar dat vandaan kwam.

De inzichtsessie alleen al was super interessant en deed op verschillende vlakken mijn ogen open gaan … ik kreeg er vertrouwen in dat de hypnotische maagband mij veel zou brengen. Lien voelde ook gelijk vertrouwd aan.

Vooral de eerste ‘hypnosesessie’ was heel intens Dit kwam zeker niet door de hypnose voor het plaatsen van de maagband want dat verloopt heel relaxed, geen ‘hypnoseshowtaferelen’, je weet precies wat er in je omgeving gebeurt en wat je doet. Het gesprek voorafgaand aan de hypnose was intens en deed mijn ogen open gaan, ik liet zelf toe dat ik geleefd werd en daar kon ik zelf verandering in brengen.

Lien reikte de sleutel aan om echt inzicht in mezelf te krijgen en om bepaalde patronen en denkwijzen te doorbreken. Ik voel me nu een sterk, positief mens, ik zit lekker in mijn vel … en ook mooi meegenomen, het afvallen lukt !!!

Ik was 9 kg afgevallen, tijdens de feestdagen en vakantie ben ik 2 kg aangekomen maar dat komt vooral omdat de mensen in mijn omgeving meer aan eten dachten en ik at en dronk vooral voor de gezelligheid mee. De knop hoeft dus niet om, er is geen knop meer die om moet … ik heb echt veel minder behoefte aan eten, eten is geen opvulling meer om andere ‘dingen’ te compenseren. Die 2 kilo waren er dan ook zo weer af.

Ik heb mijn streefgewicht nog niet gehaald maar ik weet zeker dat ik dat wel ga halen!!!

Bedankt Lien, je zegt altijd wel dat je het zelf doet, maar mijn positieve veranderingen hebben we samen gedaan!!! Je hebt mij de sleutel gegeven voor een positieve mindset en die sleutel ga ik altijd bij mij houden 🙂 ~Natalie Huys~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – ZO FIJN OM IN MIJN DAGELIJKS LEVEN TE MERKEN DAT MIJN ISSUES ER NIET MEER ZIJN*
Mijn reis bij Lien… dit was een mooie en bevrijdende reis. Niet alleen een bevrijding van gewicht, maar vooral een bevrijding van emotionele begage. Laat nou net die emotionele begage een hoop wegen! Ik kwam bij Lien voor het maagband traject, maar er komt veel meer bij kijken! Waar ontstaan de problemen, die moeten we oplossen! En dat doet Lien! Zo fijn om in mijn dagelijkse leven te merken dat deze issues er niet meer zijn! ~F.R.~

*********

*HET FEIT DAT ÉÉN GESPREK AL ZO IETS WAARDEVOLS IN MIJN PERSOONLIJKE PROCES IN GANG HEEFT GEZET, HAD IK NIET VERWACHT*
Ik liep al een tijdje met bepaalde klachten rond, welke gerelateerd waren aan langdurige stress. Behalve lichamelijke klachten, kreeg ik mezelf ook mentaal niet meer op de rit, wat zich uitte in allerlei (irreële) angsten. Vanuit mijn professionele perspectief was het ‘klachtenpakketje’ zeer verklaarbaar en begreep ik heel goed wat er aan de hand was. Vanuit mijn persoonlijke situatie wist ik echter niet meer hoe ik met mezelf en de situatie om moest gaan. Het voelde alsof ik langzaam de controle verloor en mijn lichaam en geest een loopje met me namen, in een richting steeds verder weg van mezelf.

In gesprek gaan met een therapeut was iets dat ik in het verleden al eens had gedaan, ik verwachtte daar in dit geval niet veel verder mee te komen. Toen ik via LinkedIn een blog las van Lien, over de kracht van woorden en het herprogrammeren van ingesleten hersenpaden middels hypnotherapie, ben ik me gaan verdiepen in haar werkwijze. Ik werd nieuwsgierig en nam contact met haar op.

We hadden een erg fijn kennismakingsgesprek, waarin direct al een aantal belangrijke thema’s aan bod kwamen. Lien luisterde goed en we suggereerden samen niet alleen mogelijke oorzaken van de huidige klachten, maar formuleerden ook de mogelijke uitdaging waaraan gewerkt kon worden gedurende de sessies. Om agenda-technische redenen kon ik echter niet direct bij Lien terecht. Een paar maanden later hadden we opnieuw contact en concludeerde ik dat ons eerste gesprek inmiddels onbewust van alles in gang had gezet in mij. Alsof mijn systeem had begrepen dat er iets moest gebeuren, iets moest veranderen om weer in een gezonde staat te geraken.

Natuurlijk gaat die verandering niet vanzelf, daar zijn ook intenties en duurzame acties voor nodig. Maar het feit dat één gesprek met Lien al zo iets waardevols in mijn persoonlijke proces in gang heeft gezet, had ik niet verwacht. Ik ben haar dan ook dankbaar voor haar bijdrage! ~Maria~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – WAT EEN MOOIE TRANSFORMATIE HEB IK MOGEN MEEMAKEN*
Allereerst wil ik zeggen hoe mega trots ik op mezelf ben, dat ik deze stap heb gezet :-). Hoe mooi dit pad voor mij is gegaan en nog steeds loopt. Dankbaar dat ik dit met Lien heb mogen bewandelen ♡

Natuurlijk was de eerste sessie spannend. Wat kan ik verwachten, hoe werkt hypnose, werkt het wel bij mij, maar wat had ik er onwijs veel zin in.
Ja hoor, het was een eerste mooie sessie, alles liep heel relaxed en ik voelde mij ook erg op mijn gemak bij Lien dus het was zo voorbij en ik was een trotse eigenaar van een maagband.

Wat mij vooral daarna opviel, is dat ik geen hongergevoel meer had en, hèhè, eindelijk een stuk minder met eten bezig over de gehele dag. Prima vol te houden om 3x per dag een gezonde maaltijd te eten.

Van mijn eerste sessie naar mijn tweede sessie ben ik niks afgevallen. Hoe veel vertrouwen ik er ook in had en je zoveel meer krijgt dan alleen maar minder kilo’s, had ik natuurlijk toch ook even mijn vraagtekens. Werkt het dan toch niet bij mij? Ja, natuurlijk wel! Maar ik had eerst nog wat obstakels uit de weg te ruimen.

In de loop van alle sessies merkte ik hoe lekkerder en trotser ik in mijn vel kwam te zitten, hoe minder mijn gewicht werd 🙂
Ja, je heb soms moeilijke momenten of misschien een terugval maar daar begeleid Lien je super in. Juist heel fijn dat het in de periode was dat ik bij Lien liep. Zo kwam ik goed achter mijn minder sterke momenten en hoe ik daar het beste mee om kan gaan.

Daar kwam mijn laatste sessie dan (wat ik zo jammer vond).
Heel pittig maar ook weer zo fijn.

Ik ben veel over mezelf te weten gekomen, minder sterke dingen, mijn sterkte kanten, dat je mindset alles is, mijn grenzen, positiviteit, negativiteit, vooral wat voor mooie vrouw ik ben en hoe onwijs trots ik op mezelf ben. Wat een mooie transformatie heb ik mogen meemaken en maak ik nog steeds mee. Mijn dank is dan ook heel groot dat ik dit samen met Lien heb mogen doen. Mijn doel qua gewicht heb ik nog niet behaald maar hé dat ik al op de helft van mijn streefgewicht zit, vind ik toch een hele goede prestatie 🙂 en het gaat nu niet lang meer duren voor ik mijn doel bereikt heb – 24kg ♡♡♡

*********

*IK VOELDE ME NA DE SESSIES HELEMAAL OPBLOEIEN*
Ik vind de aanpak van Lien heel verhelderend: de duiding die ze geeft, haar wetenschappelijke benadering, iets wat ik helemaal niet verwacht had bij hypnose. En ook haar creativiteit om in de conversatie met voorbeelden te komen en vormen van aanpak die passen bij de persoon die ze voor zich heeft. Ik voelde me na de sessies helemaal opbloeien.

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK HEB MIJN MINDSET OP EEN POSITIEVE MANIER KUNNEN VERANDEREN*
De persoon die ik was ongeveer 2/3 maanden voordat ik bij Beautiful Mind kwam is te beschrijven als een emotioneel, chagrijnig en bijna depressief persoon. Ik zag alles door een soort negatieve bril en zag soms door de bomen het bos niet meer. Ik wist soms niet meer wat ik met mezelf aan moest. Ik was niet tevreden met hoe ik er uitzag en wie ik was. Mijn moeder merkte op dat ik niet meer de vrolijke ik was van vroeger. Dit is de reden dat ik contact op heb gezocht met Lien.
Ik wilde mijn mind-set op een positieve manier veranderen.

Toen ik het kennismakingsgesprek had met Lien voelde het gelijk goed. Ik had enorm veel zin en motivatie om te beginnen aan de sessies. Na de eerste sessie merkte ik eigenlijk al gelijk verschil. Ik kon bepaalde dingen makkelijker loslaten zonder dat ik een groot probleem van maakte. Ook kon ik mijn eet patroon aanpassen doordat ik echt ging luisteren naar mijn lichaam. Ik heb enorm veel geleerd over mezelf en daar ben ik Lien heel erg dankbaar voor.

Op dit moment kan ik mezelf niet herinneren wanneer ik me voor het laatst echt heel slecht heb gevoeld en dat is zo’n fijn en opluchtend gevoel. Ik heb mijn mind set op een positieve manier kunnen veranderen en ik ben van plan om deze mind set voor de rest van mijn leven mee te nemen.

Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

*********

* HYPNOTISCHE MAAGBAND – EEN UITKOMST ALS JE NIET MEER WEET HOE JE VAN DE KILO’S AFKOMT*
Ik heb begin oktober de hypnotische maagband laten plaatsen. Daar was ook ik erg sceptisch over maar door verhalen van een ander maakte het mij toch ook erg nieuwsgierig. En omdat ik toch al zoveel heb geprobeerd dacht ik, waarom niet!

Ik ben eerst op gesprek geweest en dacht: ja, er zijn toch veel dingen waar die Lien vertelt.
Dus ik ging voor 5 sessies en ik moet zeggen dat ging echt super goed.

Het afvallen ging makkelijk, waar ik eerst altijd de fout in ging na een paar dagen, bleef ik nu echt bij mijn 3 maaltijden en verder niks. Maar daar had ik geen moeite mee.

En ik werd ook bewust van wat ik namen opat, terwijl dit geen lijnen voor mij was, omdat ik alles eet wat ik wil, dat is dus anders met een dieet want dan mag je bepaalde dingen weer niet.

Dus was ik minder met eten bezig dan als ik een dieet volg.
Ik ben nu 10 kg kwijt in 3 maanden en daar ben ik super blij mee en ik ga dus ook gewoon verder.

Dus als je alles al hebt geprobeerd: dit is echt een uitkomst als je niet meer weet hoe je van de kilo’s afkomt.

*********

*IK HEB DE CONTROLE OVER MIJN EIGEN LEVEN EN GRENZEN TERUG GENOMEN*
Na mijn laatste afspraak bij Beautiful Mind heb ik de meest onrustige nacht van mijn leven gehad. Eigenlijk val ik altijd een halve neter voor mijn kussen al in slaap en schrik wakker van de wekker de volgende ochtend. Ik wordt wakker zonder enkele herinnering van de nacht.

Die nacht viel ik in slaap en in mijn slaap werd ik wakker. Ik ontwaakte in een totale chaos van alle dingen die een betekenis voor mij hadden of hebben gehad in mijn leven. Tot ik realiseerde dat ik nog sliep en niet wakker was.

Wederom droomde ik dat ik wakker werd. Het wakker worden was nog dieper en realistischer. Er kwam meer orde in de droom. Ook hier kwam de realisatie dat ik niet wakker was.

Net als de eerste keer op het moment dat ik realiseerde dat ik sliep en droomde, werd ik wederom wakker in mijn slaap. “Het was goed zo, nu ben ik wakker”, dacht ik, en tegelijk wist ik dat ik sliep. Het werd rustig en werd wakker door de wekker.

Normaal heb ik geen besef van mijn dromen behalve vandaag. De hele dag heb ik met het rare gevoel gelopen van het wakker worden in mijn slaap en het directe besef dat ik sliep. Mijn thema wat uit mijn sessies bij Lien naar voren kwam, was dat ik op mijn eigen tempo wakker wilde worden toen ik op mijn 7e flauwviel en niet meer wakker wilde worden. De artsen waren in het ziekenhuis druk bezig met mij bij bewustzijn te krijgen.

Voor mijn gevoel heb ik in mijn slaap dit nu gedaan. Ik ben wakker geworden op mijn eigen tempo. Ik heb de controle over mijn eigen leven en grenzen terug genomen en dit voelt heerlijk. Dankjewel Lien. ~Sandra Yma Jansen~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – MET OPEN VIZIER*
Beautiful Mind, ik had er via via van gehoord. En dan met name van de Hypnotische maagband. Zou dat iets voor mij zijn? Zou dat bij mij wel werken? Ik weet alles al over voeding enzo.
Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een mail te sturen naar Beautiful Mind.
Het eerste schriftelijke contact was al heel fijn.

De eerste sessie is een soort kennismaking en uitleg over hoe of wat. En ook om de vraag bij je neer te leggen of je er volledig voor wil gaan.

Ik weet dat ik aan het einde van de eerste sessie vroeg of ik aan het programma mee mocht doen. Ik wilde wel en ik vond dat ik ook wel voor de 100% toegewijd zou zijn. En dat mocht 😊

Mijn tweede sessie liep iets anders omdat er nog wat obstakels in de “weg” zaten voor mijzelf. Dus die obstakels hebben we eerst getackled alvorens aan het hypnotische maagband traject te kunnen beginnen.

Ik heb tijdens de eerste sessies zo veel fijne eye openers gehad en zoveel obstakels aangepakt en bekeken en daar ook iets mee gedaan. Heel fijn.

Ik was al eens eerder bij een psycholoog geweest, ik heb een burn out gehad. Been there done that… maar mijn lichaam was me nu weer in de steek aan het laten en hoe fijn is het geweest dat ik bij Beautiful Mind terecht ben gekomen. Ik was namelijk niet zo snel meer naar een psycholoog gegaan en ik wist toch al wat ik moest doen om niet weer een burn out te krijgen. Dus dat mijn lijf nu weer e.e.a. aan het aangeven was had daar toch zeker niets mee te maken 😊 Dussss…

Hoewel ik zelf 34 kilo was afgevallen merkte ik dat ik ondanks alles wat ik weet over voeding, toch weer ongemerkt aan was gekomen. Het lukte me niet om de “knop” weer om te zetten.

Maar voeding en zeker het eten van verkeerde voeding heeft mij blijkbaar door de jaren heen veel gebracht.

Op het moment dat je dat analyseert, gaat je hoofd toch een beetje in protest. Niet letterlijk, maar meer dat je denkt, maar wat ga ik dan doen als ik me rot, verdrietig, niet begrepen, alleen etc voel? Voorheen was daar ETEN… en als dat niet meer is waar ga ik mezelf dan mee vullen? Maar dat is dus helemaal niet meer aan de orde.

De eerste hypnose sessie vond ik best spannend. Wat als het bij mij niet lukt?
Nou, het lukte best aardig, ik vond het ook een heel bijzonder gevoel. Het maakt je uniek. Omdat jij het bent. Jij geeft toegang, jij bepaalt, jij neemt de teugels weer in handen.

Na de eerste sessie ging ik opgeladen naar huis en vol verwachting hoe ik het allemaal zou verwerken. Wat een ervaring! Ik ging ineens niet meer van maaltijd naar maaltijd. Ik was ineens niet meer constant bezig met bedenken wanneer en wat ik dan weer kon gaan eten.

Eten is functioneel geworden, maar zeker niet saai of vervelend of een noodzakelijk kwaad. Eten is nog steeds fijn en lekker. En met de nadruk op lekker. En NIET meer… op de tijd, van ‘wanneer mag ik weer’. En wat belangrijker was, ook niet meer als troost, opvulling bij verveling, bij eenzaamheid bij verdriet oid. Dat doe ik namelijk niet meer.

Dat is zo iets raars om je dat te realiseren. Dat je niet meer eet als je gefrustreerd bent. Dat zit niet meer in je systeem. Je eet omdat het moet (in het kader van je lichaam voeden met energie) Je eet lekker omdat je de juiste energie in je lijf wil pompen en je eet gezonder, ook weer omdat je je lijf met de juiste energie wil voeden.
Winwinwinwinwinwinwin!!!!

De overige sessies zijn eigenlijk meer van het zelfde om de maagband nog beter te laten beklijven. Om je nog beter in het programma te laten komen.
Hoewel ik er bij mijn laatste sessie best een beetje tegenop zag dat ik het vanaf nu alleen moest doen, was het ook goed.
Het voelt goed, je staat sterk, je kunt er tegenaan.

Geen moment spijt gehad dat ik aan dit traject ben begonnen!!

Bedankt Lien!

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK HEB VEEL VERWERKT*
Mij zijn deze sessies (gesprekken en hypnose) zeer goed bevallen. Lang gedacht dat het eng is… maar dat is helemaal niet zo. Het voelt heel ontspannen… je bent er zelf nog helemaal bij! Veel over mijzelf geleerd… gelachen en gehuild… en ondertussen afgevallen! Lien is een lief positief rustig persoon! Je voelt je snel goed bij haar… ze neemt de tijd om je te doorgronden en precies de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb veel verwerkt… nu voel ik mij meer de moeite waard… om te werken aan mijzelf… Ik ga voor kilo’s minder in de toekomst.. ben zeer onder de indruk van haar aanpak… zou het iedereen aanraden! Heel erg bedankt…en groetjes van 100%💡🥰

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK HEB VEEL MEER RUST MET BETREKKING TOT ETEN*
Ik was erg ontevreden over mezelf, had een laag zelfbeeld en een verkeerd eetpatroon. Ik legde de lat ook altijd enorm hoog. Ik wilde hier vanaf. Na lang twijfelen, omdat ik bang was dat het bij mij toch niet zou helpen/lukken, ben ik gegaan voor de hypnotische maagband. Nu na afloop kan ik zeggen dat het de investering in mezelf echt waard is geweest. Ik ben tot zoveel inzichten gekomen. Ik heb geleerd om in kleine stapjes te denken en ik heb veel meer rust met betrekking tot eten. Ik heb geen dieet gedachten meer. Ik heb nog steeds mijn moeilijke momenten met eten en ga ook nog wel eens de ‘fout’ in, maar ik heb vertrouwen dat het goed komt. Het gaat in hele kleine stapjes en dat is oké.

De eerste keer onder hypnose gaan, vond ik best spannend. Wat kon ik verwachten, hoe zou het in zijn werk gaan en zou het mij wel lukken. Maar er is niets ‘engs’ aan. Je bent gewoon bij je volle bewustzijn en je kan alles gewoon herinneren.

Al met al zijn de sessies heel bijzondere ervaringen, het heeft mij zoveel gebracht. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen. Het heeft mij veel rust en inzicht gegeven.

*********

*DOOR 3 SESSIES IS ER ZOVEEL VERANDERD*
Ik wist niet wat ik er van moest verwachten en vond het best spannend, maar na mijn 1e gesprek wist ik zeker dat Lien mij kon helpen. Ze had gelijk door wat er aan de hand was en ik had nog niet eens heel mijn verhaal verteld.

Door 3 sessies is er zoveel verandert op een hele positieve manier. Ik had het eigenlijk niet durven dromen dat het zo positief uit zou pakken. Na best wat jaren naar een psycholoog te zijn geweest, ben ik blij dat ik deze richting heb genomen. Maar dingen gebeuren met een reden en al het andere was vast een voorbereiding hierop.

Ik wil Je hierbij nogmaals bedanken Lien voor het inzicht wat je mij hebt gegeven.

En hypnose is niet eng maar heel ontspannend ben ik achter gekomen.

*********

*MEER PLEZIER EN RUST IN MIJN LEVEN*
Dank Lien, voor de leerzame en fijne periode waar ik nog vaak aan terugdenk.

De sessies hebben mij bewust gemaakt van m’n patronen. Door dit inzicht krijg je de kans om dit aan te passen.

Dit heeft al op veel momenten voor meer plezier en rust in mijn leven gezorgd. Belangrijke keuzes die ik al een tijdje uitstelde zijn nu gemaakt, heel fijn!

Heel erg bedankt voor al je hulp Lien

*********

*IK LEGDE MIJN LAT STEEDS HOGER*
Ik heb Lien benaderd omdat ik met mezelf zo niet verder kon.
Was met de kleinste gebeurtenissen erg emotioneel en vond mezelf niet leuk/mooi.
Ik legde mijn lat steeds hoger want anders kon ik niet gelukkig zijn. Werk gerelateerd had ik erg veel stress en spanningen.

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar Lien stelde me erg op me gemak. De hypnosesessies waren best ontspannend en ik leerde er ook veel van. Keek telkens uit naar de volgende sessie. 🙂

Het heeft me opgeleverd goed naar mezelf te luisteren en voor mijzelf te kiezen.
Ben nog steeds in het leerproces bezig, om op de goede weg te blijven waar ik nu op zit.

Bedankt Lien

*********

*IK VETROUW MEER OP DE STROOM VAN HET LEVEN*
Ik kwam bij Lien omdat ik altijd twijfel aan mijzelf. Wat ik ook doe, het is nooit goed genoeg, de lat ligt heel hoog. Het maakte dat ik mij vaak somber en moe voelde. Aan de buitenkant zijn mijn twijfels niet te zien, mensen denken dat ik stabiel, gelukkig en energiek ben.

De sessies vond ik heel bijzonder, en “gek” soms, als ik er dan “uitkwam” moest ik lachen om wat er gebeurd was. Ik was steeds bij mijn volle bewustzijn en kon me alles herinneren. We zijn bij diverse onbewuste overtuigingen gekomen. Ik heb geleerd de lat lager te leggen, hij is nu goed bereikbaar voor mij, ik ben eerder tevreden. Ik ben rustiger, probeer niet alles meer onder controle te houden. Ik vertrouw meer op de stroom van het leven, wat er ook gebeurt, ik kan het aan. Niet alles wat er in mijn leven gebeurt, is fijn maar er komen weer andere tijden. Ik kies ook bewuster, wat past bij mij en wat niet, dit is op privé en werkgebied.

En daarnaast is Lien een leuk en fijn mens om mee te praten! Dank je wel Lien, ik zal andere mensen zeker adviseren om naar jou te gaan! ~Deil, oktober 2019~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK BEN TOT HEEL FIJNE INZICHTEN GEKOMEN*
Wat het programma mij tot nu toe gebracht heeft, is het volgende:

Ik heb veel meer rust met betrekking tot eten. Niet van het ene eetmoment naar het andere eetmoment te leven. Ik geniet volop van het eten dat ik eet en heel bewust maak en eet, maar het is niet meer allesomvattend!

Ik voel me sterker, door bepaalde eye-openers in de inleidende gesprekken en gedurende de vervolgsessies ben ik tot hele fijne inzichten gekomen. Waarvan ik denk “tjee, 48 en NU kom je er pas achter haha!”

Het onder hypnose gaan is me in alle opzichten meegevallen. Ik had mij er niet zo’n voorstelling vooraf van gemaakt. Ik was alleen “bang” dat ik in slaap zou vallen. Nou daar had ik me niet druk over hoeven maken. Het is eigenlijk een moment van perfecte ontspanning, maar nog nuttig ook!

Ik ben heel blij dat een van jouw andere clienten mij erover heeft verteld. Ik kan het eigenlijk iedereen aanraden, al is het alleen maar de inzichten die je over jezelf krijgt. Met name over zaken die je zelf bent gaan geloven over de jaren heen. En waarvan je nu kunt zeggen, wat jammer dat ik daar zo veel onnodige ‘verkeerde’ energie aan heb verspild, maar wat goed dat ik het nu weet en er wat mee kan doen! Ik ben blij dat ik in mijzelf heb geïnvesteerd!

Ik voel me mentaal sterker, ik zit veel fijner/lekkerder in mijn velletje. Ik laat me niet uit het veld slaan!!! Ik ben veilig! Veiligheid zit in mij!!:-)

Mijn zelfbeeld is zoveel rustiger, mooier, beter, sterker geworden. Ik mag er gewoon zijn. Ik ben rustiger, meer gefocust, ik laat me door niets en niemand gekmaken.

Bedankt Lien!

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – HET HEEFT ME PERSOONLIJK AL ZOVEEL GEBRACHT*
Mijn ervaring tot nu toe… absoluut geen spijt van mijn beslissing! Naast de maagband heeft het me persoonlijk al zoveel gebracht. Mijn laatste sessie was zo intens, daar kijk ik nog steeds erg goed op terug.

Het afvallen gaat goed! Het voelt als een bevrijding om te merken dat mijn lichaam al dat eten niet nodig heeft… ik heb genoeg aan mijn 3 maaltijden! Natuurlijk heb ik af en toe wat mindere momenten, maar dan kijk ik naar wat ik al heb bereikt en wat ik nog wil bereiken…

Het heeft niet direct echt een hele grote invloed op mijn gezin, maar wel op mij, en daardoor indirect ook op mijn gezin. In het begin zei mijn dochter wel eens: ‘goh mama, waarom heb je een klein bord?’ Maar inmiddels is dat zo’n gewoonte, ik zou raar opkijken als ik plots een groot bord voor me zou hebben staan. Het hele programma begint echt al mijn gewoonte te worden en dit is zo fijn om te merken!! Ik kijk uit naar de volgende sessie 🙂 ~Febe Riksen~

*********

*INZICHT*
Lien heeft mij heel erg goed geholpen met het krijgen van een beter inzicht in mijzelf en over hoe je geheugen omgaat met ervaringen en bij behorende emoties je die opdoet in het leven. Hypnose klinkt voor vele als eng, maar er is niks engs aan. Het is een hele fijne ervaring en ik heb me bij Lien heel erg op mijn gemak gevoeld. Het heeft mij veel goeds gebracht. Dankjewel Lien ~Femke van den Berg~

*********

*ANGST, PANIEK EN ONRUST*
Zo’n 6,5 jaar geleden werd mij door de huisarts verteld dat ik een paniekstoornis had in combinatie met een sociale fobie. Na deze diagnose stortte mijn wereld totaal in en durfde ik niet meer naar buiten. Ik ben gestopt midden in het afstudeerjaar van mijn opleiding en verloor daardoor uiteindelijk ook mijn baan.

Afspraken bij de psychiater en psycholoog volgden en er werd direct anti-depressiva voorgeschreven. Door deze medicatie was ik mezelf niet meer en ik had door de bijwerkingen zelfmoordgedachten, dus hier ben ik snel mee gestopt. De gesprekken met de psycholoog hebben mij verder geholpen, ik kon uiteindelijk weer naar buiten en redelijk functioneren.

Toch voelde ik nog altijd die onrust en paniek in mij. Alles wat ik deed, was omdat het “moest”. Ik keek overal zo erg tegen op, was elke dag aan het overleven en had eigenlijk nergens meer zin in. Het leven was een worsteling en zo ongelooflijk vermoeiend, ik had geen energie meer over om elke dag weer dat gevecht aan te gaan.

Na een tip van een vriend kwam ik bij Lien terecht. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik had niets te verliezen. Achteraf ben ik ook erg blij dat ik de stap genomen heb en een afspraak heb gemaakt.

Tijdens de sessie met Lien ben ik echt tot inzichten gekomen. Ik was vooral gefrustreerd dat mijn onderbewuste mij dit aandeed en had moeite om deze gevoelens van paniek te accepteren. Ik voelde me een loser en was boos op mezelf dat ik het zover had laten komen.

Nu zie ik in dat mijn onderbewuste mij heeft gered. Ik zat in een situatie die me heel erg beschadigde en door die paniek ben ik uit die situatie gestapt. Ik moest wel, anders was ik er aan onderdoor gegaan. Mijn onderbewuste heeft mij dus willen beschermen en mij duidelijk willen maken dat ik weg moest, dat deze situatie niet goed voor mij was. Eenmaal weg uit deze situatie had ik nog steeds last van die paniek en al de lichamelijke sensaties die hier mee gepaard gaan en dat bracht nog meer frustratie met zich mee.

Door Lien heb ik ontdekt dat na al die jaren van stress, de balans weg is en dat dat tijd nodig heeft om weer te herstellen en dat alleen ik dat kan realiseren. Ook heb ik een manier gevonden om anders naar dat gevoel te kijken. Ik verzet me niet meer tegen deze gevoelens, maar heb geleerd er op een andere manier mee om te gaan en wat minder streng voor mezelf te zijn, want mijn onderbewuste heeft het beste met mij voor!

Natuurlijk vergeet ik soms wat ik bij Lien geleerd heb, heb ik nog steeds mindere dagen en pieker ik nog steeds, maar ik heb weer energie gevonden om door te zetten, omdat ik na mijn gesprekken met Lien weer het vertrouwen heb dat ik hier helemaal vanaf kom. Dat durfde ik al jaren niet meer te geloven of zelfs te hopen. Ik voel die onrust steeds minder en voel me soms zelfs weer gelukkig

Lien is gewoon ook een heel fijn mens. Zo positief en het voelde gelijk vertrouwd. Ze heeft gezorgd voor inzichten en me geholpen weer wat dichter bij mezelf te komen.

Dus ik heb geen moment spijt, we zouden eigenlijk allemaal een Lien in ons leven moeten hebben om eens in de zoveel tijd even mee in gesprek te gaan, dan zou bij iedereen het glas half vol zijn en kunnen we allemaal iets gelukkiger zijn. ~W.~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – DE FOCUS LIGT NIET MEER OP ETEN*
Wat de sessies me vooral opgeleverd hebben is rust in mijn hoofd. Wanneer ik nu thuis of ergens ben ligt de focus niet meer op eten. Ik maak verstandige en lekkere keuzes en kan de juiste hoeveelheid zonder problemen tot me nemen. Ik kan in de avond op de bank zitten zonder dat stemmetje in mijn hoofd dat zegt; “Kijk maar even in de la” “de la”. Ik zit rustig op de bank drink mijn watertje of kopje thee en voel me voldaan en rustig.

Mijn lijf veranderd. Ik word slanker, mijn jurkjes en kleding beginnen wijder te zitten en sommige oude kledingstukken passen weer. Ik kijk met andere ogen naar mezelf. Waar ik voorheen niet goed naar mezelf kon kijken in de spiegel kijk ik nu al met een hele andere ogen.

Ik maak makkelijk de juiste keuze, en maak soms ook bewust een keuze voor iets minder gezonds. Vaak voelt dat nog als “vals spelen”. Maar mijn lichaam blijft veranderen en dit gevoel wordt steeds minder want vals spelen is het niet. Soms duiken de gedachten over eten nog op. Vandaag liep ik in de supermarkt en betrapte ik mezelf op gedachten over eten. Ik had trek, maar duidelijk een doel en haalde netjes alles wat op mijn lijstje stond. Nu zit ik inmiddels op de bank dit verhaal te typen en merk ik dat die gedachten er helemaal niet meer zijn. Dat bevestigt ook maar weer dat het gedachten zijn en ik die zelf “uit” kan zetten of naar de achtergrond kan brengen.

De sessies op de stoel zijn bijzonder. Eerst even openhartig en eerlijk praten over de voortgang, het probleem en het doel. Soms even met je neus op de feiten maar dat voelt goed en geeft duidelijkheid. Het geeft nog meer vertrouwen dat mijn doel haalbaar is en dat ik hier ook op mag vertrouwen. Door al die positieve ervaringen, en de gesprekken hierover wordt het stukje bij beetje steeds realistischer en kan ik stiekem niet wachten tot het zover is. Laatst tijdens een dagje winkelen heb ik kleding gekocht op de groei. Met het volle vertrouwen dat ik dat straks gewoon pas. Tijdens de aankoop ben ik er echt van overtuigd dat het me gaat lukken. Dit zijn kleine momenten van bewustwording dat ik er steeds meer vertrouwen in krijg dat ik mijn doel ga halen. De hypnose sessies zijn elke keer weer bijzonder en ook elke sessie is anders. Er gebeurt van alles je wordt meegenomen op pad en je lichaam volgt moeiteloos. Bijzonder om mee te maken maar nog meer bijzonder is het effect wat ik merk en voel in mijn lijf. Ik kan de wereld aan. ~Kimberley Smid-van Bruggen~

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK BEN RUSTIGER GEWORDEN EN ACCEPTEER MEZELF MEER ZOALS IK BEN*
Wat de sessies betreft was het voor mij niet vreemd je voelde vertrouwd. En dat is fijn!

Mijn struggle was en is nog steeds dat ik niet goed kan doorpakken in alles. En als ik op het punt sta te kunnen doorpakken dat ik niet over de rand kan of durf te stappen. Maar…. beetje bij beetje gaat dat steeds beter. Durf ik te gaan staan en laat ik zien dat ik het wel kan en durf. Dat geeft vertrouwen in jezelf!💪🏻

Mijn lijf is ook mijn dingetje… Dus ik ging voor de maagband… Wilde gaan voor maat 38 in mijn rode jurkje die in mijn kast hangt te wachten… Mijn ervaring hiermee is dat ik rustiger ben geworden hierin en mezelf meer accepteer zoals ik ben.Ik weet dat ik gezond leef, ben niet voor niets life style coach geworden en accepteer meer mijn lijf… Misschien komt het ooit nog, die maat, maar dat zal de tijd dan uitwijzen. Had van de maagband meer snel resultaat verwacht en ook stiekem wat hoop hierop gevestigd omdat het ook een investering in mezelf was/is.

De hypnose therapie voor je zelfvertrouwen zal ik iedereen adviseren. Maagband had ik, zoals ik al zei, meer van verwacht. Verder was het een fijne ervaring.

*********

*NOOIT GOED GENOEG ZIJN*
Ik kwam bij Lien terecht via mijn moeder, die ook onder behandeling is bij Beautiful Mind. Hypnose is een heel andere ervaring dan ik van te voren had bedacht en ik merk langzaam maar zeker echt steeds meer verbetering na drie sessies.

Lien is een heel positief en open mens, fijn om mee te praten en makkelijk te vertrouwen. Ze kan heel goed luisteren, en haar behandeling past ze precies aan op wat iemand nodig heeft. Ik vond het bijvoorbeeld fijn om de wetenschappelijke basis van hypnose te begrijpen en daar hebben we het dan ook uitgebreid over gehad. Hoewel mijn moeder en ik vergelijkbare klachten hebben/hadden merkten we dat er bij ons beiden weer net andere gesprekken werden gevoerd, andere uitleg werd gegeven, en andere metaforen werden gebruikt die voor ons individueel goed werkten.

Als laatste ben ik heel blij dat ik zo geholpen ben in hoe ik verder moet. Hypnose is één ding, en dat verandert zeker een hoop, maar ik moest zelf ook aan de slag. Ik heb daar handvatten voor gekregen en ben daar heel fijn in gecoacht. Al met al een waardevolle investering in mijzelf en heel blij dat ik de kans kreeg om dit te doen.

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – EEN ANDERE VERHOUDING MET ETEN*
Als mede organisator van de Ladiesnight XL heb ik Lien in 2018 uitgenodigd om aan dit event mee te doen. Nadat ik Lien de eerste keer aan de telefoon had gehad en zij vertelde dat ze mensen o.a. hielp om voorgoed van hun strijd met de overtollige kilo’s af te komen was mijn interesse voor mij persoonlijk zeker gewekt.

Ook ik ben de laatste jaren, zeker nadat de overgang zich bij mij aandiende een jojo geweest wat mijn gewicht betreft. Toch heeft het nog een heel jaar geduurd voordat ik een geheel vrijblijvende afspraak met Lien maakte zodat zij mij alles kon vertellen over de sessies. Ik ging er heen met het idee in mijn hoofd dat ik na deze afspraak het nog één maal helemaal zelf zou proberen om ongeveer 15 kilo kwijt te raken.

Toen ik bij Lien aan tafel zat zei een stemmetje in mijn hoofd; ‘Doe het nu maar, je bent het waard’. Wat ben ik blij dat ik naar dat stemmetje geluisterd heb. Vanmorgen de laatste sessie gehad. Ik ben 8,5 kilo lichter, maar wat nog veel belangrijker is, ik heb een hele andere verhouding met eten. Ik weet dat die andere 7 kilo er ook voorgoed af gaan.

Dat het bij mij niet zo snel is gegaan is niet belangrijk, het is er ook niet in drie maanden aangekomen. Ik heb andere inzichten gekregen, helderheid en duidelijkheid hoe het nu eigenlijk zit met mijn mind, eetpatronen, gewoontes ed. en waarom het voorheen niet lukte. Maar ook hele praktische tips.

Het was de eerste keer in mijn leven dat ik onder hypnose ging, en o wat vond ik het spannend. Terwijl ik gewend ben aan mediteren, visualiseren ed. Ik kan je zeggen, het is niet eng, niet zweverig maar heel ontspannen. Ik ben blij dat ik dit mij zelf cadeau heb gedaan! ~Anita Hoogeveen~

*********

*KINDERHYPNOSE – BOOS, HEEL ERG BOOS*
Al wat jaartjes hadden wij de nodige problemen met onze (adoptie)zoon en het werd alleen maar heftiger, zowel thuis als op school! Wij kregen al een paar jaar goede begeleiding, maar dat stagneerde. En het feit dat ik (zijn moeder) de laatste 1,5 jaar behoorlijk lichamelijk in de kreukels lag, werkte ook niet positief mee. Het werd steeds moeilijker en heftiger en bijna ondragelijk om de dag weer aan te gaan. Ons leven was een stijd geworden. En ons gezin en relatie ging er bijna aan kapot.

Wanhopig heb ik het hypnose instituut nederland gebeld met de vraag kan iemand ons helpen. Na een paar dagen kregen wij van 3 personen de contactgegevens door, van hypnotherapeuten die gespecialiseerd zijn in hechtingsproblemen. En zo kwamen wij bij Lien terecht.

Na een kennismakingsgesprek met eerst mij en daarna met onze zoon, klikte het meteen “super” goed. Het was mooi om te zien hoe dat Lien, bij hem zijn kern, zijn eigen ik aansprak! Maar net zo goed als dat ik met alles klaar was, was onze zoon dat ook. Wij wilden zo niet meer verder! En Lien heeft ons daar geweldig bij geholpen. Zij is zijn allerbeste vriendin geworden, om zo zijn volledige vertrouwen te krijgen. Zodat hij “de uitbreker” die staat voor de boosheid, durfde los te laten. En dat ging echt wonderbaarlijk snel en vlot! Dat hadden wij niet verwacht.

Ook mij heeft Lien enorm geholpen. Ik was door die heftige tijd en strijd mezelf helemaal kwijt geraakt. Lien heeft mij doen inzien wat en hoe ons bewustzijn, maar vooral hoe ons onderbewustzijn werkt! Hoe wanhopig en moedeloos voor dat we bij Lien kwamen en hoe geweldig en mooi het nu is. Ik heb 2x bij Lien gezegd in 2 sessies, is het echt zo simpel eenvoudig? EN JA, DAT IS HET! Het is héél erg eenvoudig! Als iemand je het maar duidelijk en goed uitlegt! Dus ga ervoor en doe het, want het hoeft niet bodemloos te zijn.

Ze zeggen altijd na regen, komt zonneschijn. Maar ik zeg nu: na een fikse donderende onweersbui, ben ik nu de stralende 🌞!

Thanks Lien, vanuit de bodem van onze harten. 😘 M&A

*********

*ANOREXIA*
Toen mijn dochter Anorexia bleek te hebben ontwikkeld, raadde een goede vriend me Lien aan. (Want behandelklinieken hebben een wachttijd van minimaal 7 maanden!) En deze toestand was niet langer meer houdbaar. Frustraties lopen hoog op als je dochter simpelweg niet meer kan eten. Ze wilde wel, maar het lukte haar echt niet. Een monster had m’n dochter in bedwang.

Dit ziektebeeld was er langzaam in geslopen bij haar. Eerst extreem gezond eten en daar werd ze steeds beter in, tot ze alleen nog maar groenten at. Ze vond voldoening in calorieën bijhouden en streng voor haarzelf zijn, daar was ze altijd al goed in. “Gelukkig” raakte mijn dochter in paniek van de zwakte van haar lichaam. Haar benen wilden niet meer, omdat ze zo verzwakt was. Dus ze zag wel in dat ze hulp nodig had. Achteraf vertelde ze me dat er dagen waren dat ze maar 300 Kcal tot zich nam. Er was een app op haar telefoon die dat allemaal bijhield! 🙁

Een beetje sceptisch bij Lien de intakesessie gedaan. Lien zag snel in waar ze mijn dochter kon sturen en waar de denkfouten zaten. Na die eerste intakesessie zag ik dat Lien tot mijn dochter kon doordringen. Haar dingen deed laten inzien in kinderlijke eenvoud. Het opende haar ogen. Ze kon zo zelf begrijpen waar de denkfouten zaten.

De NLP technieken die Lien gebruikt hebben bij mijn dochter het tij doen keren. Ze zal nog zeker een weg te gaan hebben om het onderliggende aan te pakken. Maar ze eet weer dankzij Lien. Eerst hele kleine stapjes, maar bij elkaar heeft ze enorme stappen gezet. En dat alles met pieken en dalen maar ze is uit de levensbedreigende situatie.

Ik ben Lien erg dankbaar. Mijn dochter voelde zich niet fijn bij hypnotherapie, maar gelukkig waren de NLP gesprekken voldoende. Wij zijn Lien erg dankbaar voor haar positiviteit, haar inzet, doortastendheid en haar geduld met een moeder die radeloos was. ​

*********

*DE INNERLIJKE CRITICUS*
Toen ik bij Lien kwam voor een kennismakingsgesprek, was ik futloos, moedeloos en had last van een nare innerlijke criticus met allerlei belemmerende gedachten en overtuigingen.
Ik ging naar Lien omdat ik iemand uit mijn omgeving zo had zien veranderen in positieve zin na dat zij bij Lien de hpnotherapie had gedaan. En daar hoopte ik ook op en ik ging ervoor.

Ik ben zelf coach en weet aardig wat van psychologie af en heb op dat gebied ook best veel doorlopen. Maar nooit met een blijvend ingrijpend resultaat. Hypnotherapie was voor mij zo’n beetje een laatste poging om mijzelf weer op de rit te krijgen. En op de rit betekende voor mij, meer energie, levensvreugde en verlost worden van een constante zwaarmoedigheid die ik niet kon verklaren.

En wat ben ik blij dat ik dit heb mogen ervaren en dit mijzelf cadeau gedaan heb!

Lien weet wat zij doet en doet dit op een zeer professionele, zorgvuldige manier. Ik voelde mij veilig bij haar en durfde mij volledig over te geven. Daar waar ik het spannend vond loodste zij mij er met vertrouwen en warmte doorheen. Overigens was achteraf die spanning helemaal niet nodig want er gebeurt niets buiten je eigen wil om. Je bent en blijft overal zelf bij.

Na 3 sessies, waarvan 1 een regressie, waarbij ik ontdekte waar mijn overtuigingen en zwaarmoedigheid vandaan kwamen en wat Lien dan weer liefdevol “resette”, kan ik nu zeggen dat mijn leven echt is veranderd. Ik ben energieker, vrolijker, lichter en sta met meer vertrouwen in het leven. Resultaat: mijn baan opgezegd waar ik ongelukkig in was en binnen een maand mijn droombaan gevonden en gekregen!

Ik kon en ging er vol overtuiging voor en het lukte mij zonder belemmerende gedachtes en overtuigingen. Het voelt echt als een reset van mijn mind waardoor ik nu echt een beautiful mind heb.

En natuurlijk gaat het niet allemaal vanzelf en moet je zelf aan de slag, maar ik ben onder de indruk van dit resultaat en voel dat dit zich nog verder ontwikkelt. Met heel veel dank aan Lien stap ik weer energiek en vrolijk mijn toekomst pad op! ~Barbara Biesheuvel~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – DE ANDER IS BELANGRIJKER*
Wat heb ik een aantal maanden geleden een goede keus gemaakt om Lien te mailen!
Ik was mezelf kwijt en zorgde alleen voor anderen. Dat ging niet goed… Na een gesprek met Lien werd mij nog duidelijker dan ik al wist dat het zo niet verder kon en ik echt meer aan mijzelf moest gaan denken!! Ik wilde meer energie hebben aan het einde van de dag. Fitter zijn en ook mezelf weer in de spiegel kunnen aankijken en denken, ik mag er zijn.

Dat is gelukt in de afgelopen maanden…
Het blijft voor mij heel bijzonder dat ik totaal geen “honger” heb tussen de 3 kleine maaltijden door. Het is super goed te doen!! Het voelt goed om te merken dat je kilo’s verliest. Dat niet alleen. Ik zie het aan mijn huid. Ik voel me beter dan eerst en energieker. Heerlijk! De kilo’s gaan geleidelijk eraf en dat is fijn, maar wat ik nog belangrijker vind is dat ik meer rust hebt gevonden. Bepaalde dingen beter naast mij neer kan leggen. En zorgen die niet van mij zijn ook echt bij de ander kan laten…
Ik ben er nog niet, maar weet nu hoe ik verder moet en daar ben ik blij om!

Super bedankt Lien!!

*********

*STRESS*
Ik kwam bij Lien met behoorlijk wat vervelende stressklachten. De klachten kwamen tot uiting in een bijna continu verhoogde hartslag, een voortdurende aanspanning van de spieren vooral in schouders en nek, slecht slapen en duizeligheid.

Tijdens de eerste afspraak legde Lien in een coaching gesprek al snel bloot waar deze stress vandaan kwam. Deels werkgerelateerd en deels uit het verleden. Wat mij in die eerste sessie duidelijk werd is dat de klachten veroorzaakt werden door mijn gedachten en dat alleen ik dit zou kunnen omkeren.

Ik heb ervoor gekozen om een rigoureuze stap te zetten op mijn werk en in combinatie met de hypnosesessies zijn de stressklachten langzaam verdwenen. De hypnosesessies waren voor mij vooral heel ontspannend, na de sessies ervaarde ik rust en energie.

Lien heeft mij geholpen om goed naar mijzelf te luisteren en om echt voor mijzelf te kiezen! Ik beveel Lien aan de Linge dan ook van harte aan!

*********

*BURNOUT*
Na het krijgen van een burn-out en daar redelijk lang mee ‘doorgelopen’ te hebben ben ik op aanraden van een collega bij Lien terecht gekomen. Eerste indruk? Positief en energiek!

Na de intake 3 sessies ingepland en ‘open-minded’ het traject gestart. Geen ervaring met hypnotherapie en welke weg we gaan bewandelen naar mijn herstel. Ik heb de sessies als zeer positief ervaren en soms ook zeer intensief. Geen zweverige verhalen maar een nieuw inzicht in jezelf. Ik zie het als een spiegel die je niet gebruikt om achteruit te kijken (want daar wil je eigenlijk niet naar terug) maar om naar jezelf te kijken en hoe je jezelf ziet. Ben ik al volledig hersteld? Nee, dat heeft tijd nodig die je jezelf mag geven, maar het heeft me wel op de juiste weg geholpen naar een betere versie van mezelf. Acceptatie en vertrouwen zijn een paar kernwoorden die ik heb opgepikt tijdens de sessies (een combinatie van hypnose en gesprekken).

Mijn ervaring tijdens deze sessies met Lien zijn onvoorwaardelijk positief wat me meer heeft gebracht als alleen herstel van een burn-out. Je hebt echt het gevoel dat iemand naast je staat die je kan vertrouwen tijdens het traject.

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – ETEN UIT VERDRIET*
Na alweer een mislukte poging om af te vallen las ik via internet over de virtuele maagband. Al vrij snel had ik een afspraak gemaakt bij Lien en het voelde voor mij meteen op mijn gemak. Ik was bij de start van het programma wel even nerveus maar dat was vrij snel over. De hypnose geeft een ontspannend gevoel en zeker niet griezelig ofzo.

Ik ging met leefregels naar huis en iedere avond luisterde ik naar de MP3. Al snel voelde ik me beter in mijn vel. En geen toestanden met calorieën tellen of speciale recepten. Gewoon 3 maal daags een kleine maaltijd en natuurlijk geen snoep. Al snel ging de weegschaal naar beneden.

Bij de volgende sessies werd er ook gewerkt aan persoonlijke doelen en aan het verwerken van dingen die in het verleden zijn gebeurd. Bij de laatste sessie heb ik veel verdriet verwerkt. Dat was echt een opluchting! Lange tijd had ik aan troost-eten gedaan. Omdat ik verdrietig was ging ik uit nood verkeerde dingen eten. Maar uiteindelijk baalde ik dan weer omdat ik het gegeten had.

Ik ben zo blij dat ik het Maagband programma bij Lien gedaan heb!

Ik weet dat ik het zelf moet doen en dat het niet altijd mee zal vallen Maar ik ben de kilo s kwijt. Ik ben een blijer mens en kan veel beter slapen.  Dus zet die stap en ga ervoor!!

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – 13 KILO IN 7,5 WEEK*
Vandaag mijn 4de sessie gehad. Wat gaat het goed en wat heb al veel bereikt. Vanaf mijn 14de jaar ben ik al aan het lijnen, jojo effect, eten was een obsessie. Daardoor heb ik een afkeer gekregen om mij zelf te wegen. Deze angst wilde ik overwinnen, dus ben ik met knikkende knieën, hoge hartslag, toch op de weegschaal gaan staan, tot mijn grote verbazing was ik 13 kg afgevallen, in 7,5 week, ik kon het niet geloven, heb de weegschaal op meerdere plekken gezet om mijzelf er van te  overtuigen dat ik echt zoveel was afgevallen. Wat voelt dit goed, ik ben zo’n blij mens, de hele dag loop ik te  glunderen.

Maar het heeft mij nog meer gebracht, ik heb de laatste 19 jaar een hoge bloeddruk, maar nu kreeg ik lichamelijk klachten die passen bij een te lage bloeddruk. Wat blijkt, mijn onderdruk is zo laag, dat ik in overleg met de huisarts mag stoppen met de medicatie. We zijn nu een paar weken verder en mijn bloeddruk is nog steeds goed.

Ik maak graag lange wandeltochten, maar door mijn gewrichtklachten, was dit niet altijd  mogelijk, maar  nu ik zoveel ben afgevallen, kan ik weer genieten, zonder pijn, wandeltochten maken, ik ben nu aan het trainen om van Scheveningen naar Zandvoort te lopen op het stand.

Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik deze stap naar een Hypnotische  maagband heb gezet, het voelt zo goed, wat een effect, wat heb ik veel bereikt in een korte tijd. Ben een positief mens. Deze ervaring gun ik iedereen.

Lien je bent een top Coach, je geeft mij weer zelfvertrouwen, dat ik mezelf weer op de 1ste plaats zet. Ben dankbaar dat ik  jou heb ontmoet. ~Ada Kleijn~

*********

*ZO HEB IK HYPNOSE ERVAREN*
Voor ik met Lien afsprak voor de hypnose, ben ik op internet op zoek geweest naar ervaringen van mensen met hypnose. Die heb ik niet veel gevonden, vandaar mijn kleine verslagje, zodat jullie een idee krijgen van waar je aan begint.

Eerst heb ik een verkennend gesprek gehad met Lien, waarin we mijn ‘probleem’ bespraken. Met duidelijke vragen komt Lien al snel tot de kern en bepaalt zij een manier van aanpak.

Wij hebben 3 sessies met elkaar afgesproken. Als ik de 1e keer kom, legt zij uit wat we gaan doen, dus je weet precies waar je aan begint. Ze laat je kennismaken met hypnose en de 1e sessie was niet zo lang, maar ik heb het ervaren als een diepe staat van ontspanning, die prettig aanvoelt. Je hoort voortdurend wat ze zegt en de 1e stap richting “genezing” is gezet. Er gebeurt niets wat je niet wilt en het voelt heel prettig aan.

De 2e sessie is in mijn geval een regressie, dus terug naar het verleden naar een moment wat jou “probleem” heeft getriggerd. Bij mij was het een veel langere sessie, waarin verschillende gebeurtenissen naar voren kwamen en die soms ook emotioneel waren. Daar wordt een nieuwe positieve emotie aan gekoppeld en voelt dan meteen al veel beter. Bij de 3e sessie zet Lien als het ware de puntjes op de ”i”.

De sessies bij Lien hebben me veel gebracht. Ik sta anders en positiever in het leven en mijn “probleem” is al voor een groot deel aangepakt. Het is niet in 1 keer opgelost, want je lichaam heeft tijd nodig om aan de nieuwe instellingen te wennen, zoals Lien het zegt.
Na de 3e sessie heb ik 9 heel zware dagen gehad, waarbij ik zowel lichamelijk als mentaal even door een dal ging. Nu voel ik me veel beter dan dat ik me tijden gevoeld heb. Ik heb er vertrouwen in, dat de rest ook volgt! Een fijne ervaring met Lien, waarbij je je meteen op je gemak voelt en die je meteen begrijpt. Bedankt Lien!

*********

*BEN IK HET WAARD OM VOOR MIJZELF TE KIEZEN?*
Vanaf het moment dat ik binnenstapte bij Beautiful Mind en Lien ontmoette, had ik meteen een goed gevoel, ik voelde rust. Na de intake heb ik alles goed op mij in laten werken en uiteindelijk voor het eerst vanuit mijn hart besloten dat ik voor deze sessies zou gaan, deze sessies cadeau zou geven aan mezelf omdat ik het waard ben…bij de intake begon het dus al…ik die voor mijzelf koos…

Na de eerste sessie voelde ik de volgende dag al meteen verandering in mijn denken, mijn lijf… Voelde dat ik de kracht die ik in mij heb voor het eerst voor mijzelf ging gebruiken, aangezien ik die eigenlijk altijd juist voor anderen gebruikt had… Gevoel dat ik mijn dochter wat meer los kon laten… omdat haar angsten eigenlijk de mijne waren … Het gevoel dat je in je eigen kracht kan staan wanneer jij dat zelf wil…

Er gebeurde na deze eerste sessie al zoveel… Ik kwam voor mezelf op, want nu voel ik dat ook ik mee tel op deze wereld… Liet dingen los…want loslaten is zo fijn…. kreeg complimenten… won ineens een prijs omdat ik in mezelf geloofde… Er kwamen zoveel mooie dingen op mijn pad…en ik begon zelf ook anders tegen dingen aan te kijken…
Zulke snelle veranderingen in zo’n korte tijd…het blijft bijzonder…het geld is het dubbel en dwars waard…ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen en door hulp van Lien mijn eigen kracht begon te zien… ~Fontessa Brandt~

*********

*ANGST EN CONTROLEDRANG*
Eindelijk even tijd om wat op papier te zetten. De sessies hebben mij tot nu toe veel positiviteit gegeven. Ik ben niet meer zo’n doemdenker en zie over het algemeen alles positiever in! Al moet ik nog wel vaak bewust die omschakeling maken om NIET negatief te denken, maar het om te slaan naar iets positiefs. (Dus daar valt nog wel wat winst te behalen). Ik moet wel zeggen dat ik een paar dagen (ongeveer 5) heel diep in de put heb gezeten, het leek wel of ineens alle emoties van de afgelopen jaren omhoog kwamen. Heb wel even lekker een paar dagen goed kunnen uithuilen, na afloop voelde ik me verlicht.

Wat ik zelf ook superfijn vind, is dat bepaalde negatieve emoties minder heftig zijn. Wat soms nog wel gek is, is dat ik wel op eenzelfde manier reageer, maar dat het eigenlijk niet zo voelt. Hier moet ik zelf aan gaan werken, want mijn reacties zijn dus nog steeds heel heftig.

Mijn angst in de auto is HELEMAAL verdwenen =D. Voorheen kon ik nooit bij iemand in de auto zitten, ik moest altijd zelf rijden. Dat is helemaal voorbij. Nu hopen dat mijn vliegangst ook over is. Mijn zoontje kan nu ook lekker fijn buiten spelen en naar zijn vader gaan, zonder dat ik om de 10 minuten aan de telefoon hang.
Al met al, ik ben superblij dat ik dit heb gedaan. En ik wil je alvast ontzettend bedanken! ~Leila Grootbluemink~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND- IK VOEL ME EEN ANDER MENS*
Goedemorgen Lien, Hierbij een update van hoe het met mij gaat.
Nadat ik met een glimlach op mn gezicht bij jou de deur uitging, ben ik boodschappen gaan doen. Alleen maar gezonde dingen gekocht, onbewust. Het chipspad zelfs ook overgeslagen, onbewust. Heb weinig honger, nog steeds wel last van verleidingen soms, dat ik toch van alles in mn mond wil proppen, maar ik kan ze weerstaan.

Voel me al een heel anders mens, het is alsof ik al wat kilo’tjes kwijt ben, wat misschien wel helemaal niet zo is in zo’n korte tijd, maar zo voelt het in elk geval wel. Heb het inmiddels ook aan de familie verteld, tenslotte wil ik zoiets moois ook gewoon niet voor mezelf houden!!!
En wat heb je een enorme rustgevende stem, ik kan niet naar het mp3’tje luisteren of ik van in slaap. Tot volgende week!

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – VAN 90 NAAR 72KILO IN 3 MAANDEN*
27 november zal altijd in mijn geheugen staan gegrift. De omslag in mijn leven. Wat fijn dat ik bij jou praktijk terecht ben gekomen. Ik had het probleem dat ik heel dat dag door aan het eten was. Altijd trek. Gezond en ongezond. Zonder enige informatie enz. ben ik er blanco aan begonnen. Het resultaat, van de 90kg naar de 72kg in 3 maanden tijd. En dat zonder enige moeite. Met gemak de december maand door gekomen en nog eens 5kg afgevallen. Je houd je aan de regeltjes en het gaat vanzelf. Ik kan het iedereen aanraden!! En Lien wat een fijne gesprekken hebben we gehad. Je bent zo’n lief en begrip vol mens. Geeft goede raad, echt! Ik heb mijn nieuwe snelweg gevonden. Dankjewel. ~Margriet de Keijzer-den Hartog~

*********

*MINDSETCOACHING*                                                                                                  Hi Lien, ik ben nog aan het nagenieten van een hele fijne super interessante hypnotherapie. Je doet het echt zo waanzinnig goed. Ik voel me al de hele middag licht en relaxed. Dank je wel. Ik wil en ik weet dat er iets heel moois uit gaat komen waar ik heel erg gelukkig van wordt. Thanks. En zeker tot een volgende keer.  ~Felicia Loudon~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – WEEK 1*
Het is vandaag precies 1 week geleden dat ik bij jou ben geweest voor de hypnotische maagband. Afgelopen week is heel goed gegaan. Vind het allemaal nog onwerkelijk, maar ik voel me goed. Ik heb weinig tot geen honger, merk dat ik sneller verzadigd ben, ik denk ook al minder aan eten. In de spiegel kijken, kost mij nog wel veel moeite. Echter de tekst uitspreken tegen mezelf, gaat prima. Wat mij opvalt, dat is ik meer rust ervaar en beter slaap. De eerste laag van de nieuwe snelweg is aangelegd. Op naar de volgende laag! Bedankt Lien.

*********

*CONTROLEGEDRAG EN ZELFINZICHT*
“In een woord: 
transformerend Ik kwam bij Lien om zelfinzicht te krijgen en controle gedrag los te laten. Met hypnotherapie heb ik ontzettend veel inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik wil in mijn leven. Daarnaast voel ik mij bevrijd en heb ik geleerd dat ik mijn eigen leven en succes in eigen hand heb zonder controle te WILLEN hebben op een situatie of een persoon. Ps: onder hypnose gaan is een prettige en vredige ervaring.” ~Anouk Versantvoort~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK BEN NOG NOOIT ZO MAKKELIJK AFGEVALLEN*
Na vele diëten en afvalpogingen, hoorde ik via een vriendin van het hypnotische maagband programma. In eerste instantie had ik mijn twijfels. Ben vrij nuchter, dacht afvallen via hypnose en ook nog zo makkelijk… jaja dat zal wel. Maar na haar ervaringen aangehoord te hebben werd ik toch langzaam aan wel heel enthousiast. Ik vond het financiële gedeelte ook best een dingetje. Toch besloten het te gaan doen en gekozen voor Beautiful Mind bij Lien.

Ik was nog nooit onder hypnose geweest en wist ook niet zo goed wat ik me daarbij moest voorstellen. De hypnose heb ik ervaren als heel ontspannen en absoluut niet vreemd of gek. Ik ben nog nooit zo makkelijk afgevallen. Zonder moeite eet je veel minder dan voorheen zonder het hongergevoel te ervaren. Geen rommelende buik meer als je ’s avonds op de bank zit, en toch maar weer de voorraadkast induikt om wat lekkers te pakken. Je eetpatroon wordt op een heel natuurlijke manier aangepast.

Nog een bijkomend voordeel is dat je omgeving (in mijn geval) automatisch mee gaat doen, daardoor is mijn man ook een aantal kilo lichter. Inmiddels ruim 10 kilo lichter kan ik zeggen dat ik nog geen seconde spijt heb gehad van mijn deelname aan het programma.

*********

*MINDSETCOACHING*
“Lien is dé Mindset Coach die je moet hebben als je geblokkeerd bent in je levenshouding op wat voor een manier dan ook. Ze brengt je energie in balans en helpt je je geest te stabiliseren door je innerlijke kracht te versterken. Zo kan je in de stroom van het leven vrij, licht en blij door het leven gaan met jezelf en anderen. En mocht je in een lastige situatie komen dan geeft Lien je de tools hoe je daar weer het beste mee om zou kunnen gaan. Wat ze doet? Ze doorbreekt patronen en verruimt je bewustzijn. Hierdoor leer je niet kijken, maar ZIEN. Lien kan non-verbale processen in gang zetten, verandert je perspectief en healt je energetisch. Ze is enorm krachtig, scherp, kijkt recht door je heen en ziet direct wat er moet gebeuren om je te helen. Dit doet ze met haar intelligentie, wijsheid en derde oog. Bovendien is ze enorm geestig. De beste combinatie ooit. Zij steunt jou op je weg naar authentieke kracht. Een sessie met Lien is dé gouden sleutel om trouw te blijven aan datgene wat je van binnen voelt en wat voor jou waar is. ” ~Alexa Eijkman~

*********

*EEN KOUDE TUNNEL*
“Geef je om jezelf? Geef jezelf dan het meest waardevolle, cadeau… Ik bevond me in een zelf gemetselde koude, grijze tunnel waar ik maar niet uitkwam. Maar na slechts 1 sessie ervaar ik weer een kleurrijk leven. Zó ontzettend fijn en zó snel resultaat! Het klinkt cliché, maar tob alsjeblieft niet door, maak een afspraak bij Lien en ga ervoor. Zij heeft je in no time weer op de rit!”

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – ETEN BEPAALT NIET MEER MIJN DAG EN HUMEUR*
Al tijden dacht ik dat ik een mail moest sturen dus ik ben er vanochtend eens voor gaan zitten. Het gaat goed met me. Nog steeds wel met vallen en opstaan, merk dat die nieuwe snelweg nog niet volledig geasfalteerd is en dat de oude snelweg best nog wat benzinepompen heeft waar ik stop, maar dat ik trots ben op mezelf is overduidelijk. Afvallen gaat langzaam (echt met grammen), maar dat vind ik prima. Ik vind echt m’n weg in ander eten. Daar ik vroeger snakte naar een cola light in de avond neem ik nu een kop thee. Soms moet ik er echt om lachen, want dit is hoe ik zolang niet ben geweest. Maar ik vind het een leuke “ik” en ga gewoon door zodat die nieuwe snelweg uiteindelijk de enigste is die ik wil volgen.

Afgelopen weekend nog uitgebreid over gepraat met m’n man. Het valt hem op dat ik nooit meer zeur over eten en al helemaal niet over mijn gewicht.Ik sta ook nooit meer op de weegschaal omdat het me niet meer interesseert. Ik merk dat ik goed in m’n vel zit en dat de stapel “past altijd kleding” echt uit m’n leven verdwijnt.

Als mensen vragen, wat voor dieët heb je nu weer gedaan, dan roep ik gelijk …geen dieet… andere mindset! Sommige kijken me verontwaardigd aan, maar zodra ik erover begin te vertellen luisteren ze aandachtig, want de meeste vinden het echt interresant om te horen, maar mij valt dan op hoeveel mensen er niet voor open staan. Dat is echt zo grappig…

Thuis gaat het ongemerkt ook werken, want de kinderen grijpen steeds vaker naar een flesje water als naar een glas limonade. En sinds kort heb ik de touwtje spring challenge geïntroduceerd. Ik wilde meer bewegen, maar die drempel is nog soort hoog. Alles in huis om te beginnen met hardlopen, maar nu nog doen…
Dus zijn we nu begonnen met touwtje springen thuis en iedereen is bloedfanatiek, zelfs ik hahahaha.
Maar ondertussen is het hele gezin dus in beweging. Buiten de voetbaltrainingen en wedstrijden om natuurlijk. Leuk om te zien dat we als gezin iets sportiefs doen met elkaar.

Ik merk dat ik geniet van heel veel dingen en dat eten op de zoveelste plek komt en niet meer mijn dag of humeur bepaalt.
En natuurlijk hou ik nog steeds van lekker eten, maar wel op de juiste en gezonde manier. Het zal vast nog wel even duren voordat alles dagelijks in de juiste mindet is, maar ik ben echt op de goede weg. Ik ben een blij mens!!! ~Judith Vuurens – de Vor~

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – HET LIJKT ALSOF HET LENTE IN MIJ IS*
Ik wil je even laten weten dat het supergoed gaat! Ben blij en trots op mijn lichaam, zie en voel veel verandering. Ik loop de hele dag met een big smile rond. Als ik ergens loop is dat met opgeheven hoofd, andere mogen mij zien. Krijg ook heel veel complimenten hoe ik er uit zie. Mijn omgeving ziet veel verandering, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik straal, ben stout, vrouwelijk, grappig. Lijkt net of het lente in me is. Verliefd, vrolijk blij gevoel. Ik maak makkelijk contact met andere, voel me vol zelfvertrouwen en heb zin om te feesten, te dansen. Sta helemaal in bloei. Heerlijk!!! Ik heb alleen maar zin in groente en fruit. Mijn arm gaat ook super! Kortom voel me keigoed. Ben ontzettend blij met deze verandering!!! Ben je zo dankbaar 🙂 🙂 🙂

*********

*ZELFBEELD*
“Een paar maanden geleden was ik erg onzeker, negatief, te vaak teleurgesteld in alles en iedereen om me heen en had het idee niet de moeite waard te zijn. Wat ik wel wist was dat ik niet op deze manier verder wilde en was me bewust dat ik hulp moest gaan zoeken, hypnotherapie kende ik niet maar leek me geschikt voor mijn klachten. Na een erg prettig en verhelderend telefoongesprek met Lien was ik direct om en kon er snel een afspraak gemaakt worden.
Tijdens die eerste afspraak werd er veel uitgelegd en kreeg ik een voorproefje van hypnose. De tweede keer ging het dan toch echt gebeuren, hypnose, wat was ik zenuwachtig maar Lien heeft me wederom enorm op m’n gemak weten te stellen. We gingen tijdens mijn hypnose naar het gevoel/emotie waar ik zo’n verdriet bij kreeg zodat het duidelijk werd waar het ooit was begonnen en vandaan kwam. Het mooie is dat je tijdens zo’n hypnose dat gevoel kan oproepen en er een positieve draai/afloop aan kan geven.

Het klinkt misschien een beetje vreemd, dat vind ik ook nog steeds maar wat ben ik blij met die positieve draai. Ik sta nu veel positiever in het leven, durf me te laten horen, vind mezelf weer de moeite waard, heb na heel veel jaren eindelijk de moed gevonden mezelf te zijn en dat voelt geweldig goed. Ik verbaas me over mijn omgeving en geniet elke dag van deze positieve verandering. Ik straal en voel me vol zelfvertrouwen. Dankjewel lieve Lien aan de Linge!

*********

*HYPNOTISCHE MAAGBAND – IK BEN EEN STUK ZELFVERZEKERDER GEWORDEN*
Na jarenlange weekmenu’s van Sonja Bakker gevolgd te hebben, welke me na al die tijd nog steeds niet het gewenste resultaat brachten, gooide ik het over een hele andere boeg. Op Facebook las ik een bericht van Lien over ervaringen met de hypnotische maagband en ik dacht meteen “zou dit dan iets voor mij kunnen zijn?” Mijn doelstelling zou zijn: geen gesnaai meer voor, tijdens of na het eten uit de koelkast. Met als resultaat: minder eten, meer bewegen, minder wegen. Mijn interesse was meteen gewekt. Ik heb direct contact met haar gezocht.

Na een uitgebreid telefoongesprek, werd al heel snel een afspraak gemaakt en voor ik het wist, was de eerste sessie een feit. Een beetje sceptisch was ik wel, vond het zelfs een beetje eng ook, aangezien ik totaal geen ervaring met hypnose had en ik graag zelf de controle behoud.

Maar ik heb me er aan overgegeven. Ik heb hypnose als heel fijn ervaren, je raakt in een hele, hele volkomen ontspannen, diepe trance. En wat Lien eigenlijk bij mij gedaan heeft is mijn onderbewustzijn kleine opdrachtjes meegeven om mijn oude gewoontes die ik had te doorbreken. Dat ik bijvoorbeeld makkelijk af kan met 3 kleine maaltijden per dag.

Dat stemmetje in mijn hoofd die voorheen vond dat ik recht had op de tussendoortjes die Sonja Bakker me altijd voorschreef, zegt me nu dat ik daar helemaal geen behoefte aan heb. Het kost me geen enkele moeite, het gaat me echt zo gemakkelijk af. Uiteindelijk is mijn onderbewuste mijn beste vriend geworden!

Ik ging me steeds meer verbazen over wat deze hypnose sessies met me deden. Ik zat met een smile van oor tot oor op mijn fiets als ik weer naar huis reed. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. In mijn hoofd ben ik een ander mens, ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en dat straal ik uit. Dank je wel Lien!