Contact

Beautiful Mind
Praktijk voor hypnotherapie en mindset coaching
Ridderspoor 5A
4143GK Leerdam
06-57922204 | info@beautifulmindset.nl | www.beautifulmindset.nl

Tarieven

Mijn tarieven variëren en zijn afhankelijk van het probleem waarvoor je komt. Soms betaal je per sessie, soms betaal je per uur. Maar ik heb ook programma’s met een vaste prijs. Als je wilt weten waar je aan toe bent, stuur dan een mail naar info@beautifulmindset.nl en je hoort van mij welke mogelijkheden er voor jou zijn. Uiteraard is het dan aan jou om daar wel of niet op in te gaan.

Afzeggen van afspraken

Je kunt kosteloos annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Bij annuleren binnen 24 uur voor de afspraak of bij een ‘no show’ op de afgesproken datum ben ik helaas genoodzaakt om €75 annuleringskosten in rekening te brengen.

Beroepsvereniging CAT Collectief en WKKGZ

Beautiful Mind is aangesloten is aangesloten bij het CAT Collectief, het Collectief Alternatieve Therapeuten .  CAT collectief werkt bij geschillen samen met Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten en voldoet zodoende aan de WKKGZ en de WGBO. Sessies bij Beautiful Mind vinden plaats op basis van de CAT-behandelovereenkomst en de morele beroepscode. Verder voldoet Beautiful Mind per 25 mei 2018 aan de wet AVG.