Contact

Tarieven

Mijn tarieven variëren en zijn afhankelijk van het probleem waarvoor je komt. Soms betaal je per sessie, soms betaal je per uur. Maar ik heb ook programma’s met een vaste prijs. Bijvoorbeeld voor de Hypnotische Maagband, een allergie of chronische pijn. Als je wilt weten waar je aan toe bent, stuur me dan een mail en je hoort van mij welke mogelijkheden er voor jou zijn. Uiteraard is het dan aan jou om daar wel of niet op in te gaan.

Contactgegevens

Beautiful Mind
Praktijk voor hypnotherapie en mindset coaching
Ridderspoor 5A
4143GK Leerdam
06-57922204 | info@beautifulmindset.nl | www.beautifulmindset.nl

Betaling

Sessies dienen vooraf betaald te worden op bankrekening:
NL27TRIO 0338 9198 80 t.n.v. Lien aan de Linge

Afzeggen van afspraken

Je kunt kosteloos annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Bij annuleren binnen 24 uur voor de afspraak of bij een ‘no show’ op de afgesproken datum ben ik helaas genoodzaakt om €75 annuleringskosten in rekening te brengen.

Beroepsvereniging CAT Collectief en WKKGZ

Beautiful Mind is aangesloten is aangesloten bij het CAT Collectief, het Collectief Alternatieve Therapeuten .  CAT collectief werkt bij geschillen samen met Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten en voldoet zodoende aan de WKKGZ en de WGBO. Sessies bij Beautiful Mind vinden plaats op basis van de CAT-behandelovereenkomst en de morele beroepscode. Verder voldoet Beautiful Mind per 25 mei 2018 aan de wet AVG.

Stichting Zielsverwanten

Omdat het mijn doel is mensen te begeleiden naar een positief en gelukkig leven, is Beautiful Mind aangesloten bij Stichting Zielsverwanten. Deze geweldige stichting maakt traumaverwerking voor iedereen mogelijk, ongeacht iemands financiële situatie. Stichting Zielsverwanten timmert momenteel flink aan de weg om geld te genereren. Ben je geïnteresseerd in het mooie doel van deze stichting? Bekijk dan de website voor meer informatie of steun dit fantastische initiatief middels een donatie.